Zasoutěžte si o knihu receptů z populárního seriálu

ULICE-vari-s-vami-perex
Nekonečný seriál Ulice si získal mnoho diváků, kteří od pondělí do pátku v podvečer sledují osudy svých oblíbených hrdinů na obrazovkách. Patříte mezi ně i vy? A napadlo vás někdy, co asi vaří k večeři Lenka Hejlová, nebo jaké menu servírují u Henryho v hospodě?

 

Uvařte si se svými oblíbenými postavami

ULICE-vari-s-vami-ukazkaUž desátým rokem je Ulice nedílnou součástí podvečerů mnoha domácností. Nahlédněte společně s velkou seriálovou kuchařkou do kuchyní známých hrdinů, kteří vám prozradí recepty na svá neoblíbenější jídla. Máte chuť vyzkoušet něco z české klasiky podle Hejlových a jako dezert upéct třeba některou ze sladkých dobrot z pekařství Vilmy Nyklové? Nebo chcete konečně ochutnat některou z proslulých specialit z hospody U Henryho? Pak je tato kniha určena právě vám!

 

ULICE vaří s vámi

…už 10 let

Autorka: Miroslava Kuntzmannová

Vydalo: nakladatelství Fragment
Počet stran: 112
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-253-2376-2

Přečtěte si více o knize ULICE vaří s vámi, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. Můžete si také prohlédnout ukázku, nebo přečíst náš článek ze křtu knihy.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

O autorce

Miroslava-KuntzmannovaMiroslava Kuntzmannová je původním povoláním zdravotní laborantka. Její velkou láskou je ale vaření. Svoji první kuchařku napsala v roce 1994 a kniha měla velký úspěch. Proto se rozhodla vydávání receptů věnovat i nadále. Nejprve několik knih připravila pro firmy, které vyráběly speciální nádobí, ale později začala sepisovat vlastní recepty. Vznikly tak knihy jako Jak chutná život, Andělská kuchařka, nebo Strašidelné vaření pro děti.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autorky)

 

Vyhrajte knihu ULICE vaří s vámi

Recepty oblíbených televizních hrdinů jsou rozděleny podle jednotlivých rodin do deseti bloků. V knize tak najdete různá jídla od sladkých dezertů Vilmy Nyklové, přes českou klasiku Liškových, až po guláš Stroganov od Světlany. U každého receptu navíc nechybí krátké vyjádření k danému pokrmu od samotných postav včetně jejich profesionálních fotografií. Můžete tak mít své oblíbené hrdiny před sebou i mimo vysílací čas. Stačí si jen vybrat, s kým budete zrovna vařit, a pustit se do toho!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu ULICE vaří s vámi vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu ULICE vaří s vámi
probíhá od 25. listopadu do 8. prosince 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 kuchařky ULICE vaří s vámi

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeULICE vaří s vámi
...už 10 let

Kuntzmannová, Miroslava

Fragment, 2014

Napsat komentář