Vyhrajte fantasy příběh o zakázané lásce

Psi-zima-perex
Kniha, jejíž děj se odehrává v říši nestvůr, vampýrů a zaklínačů, na vás dýchne mrazivou atmosféru nejen proto, že se odehrává v kruté zimě. Zvítězí zažitá pravidla a věrnost druhu, nebo dostane šanci všemi zatracovaná a odsuzovaná láska?

Fantasy příběh zaklínačky Loty plný akce a napětí

Krásný kultivovaný muž a žena, která žije jen rvačkami a miliskováním po hospodách? Vampýr a zaklínačka – lovkyně nestvůr? Touha si nevybírá a Lota s Urianem se jako Julie a Romeo fantaskního světa vyrovnávají s nenávistí svých soukmenovců, intrikami i rozdílností povah.
Střet světů, mrazivý dech zimy, který svede pod jednu pokrývku i nepřátele a válka hladových se sytými, krutých se zoufalými. Jsou vampýři sadistické zrůdy, nebo zjemnělí požitkáři? Zvítězí povinnost a přísahy, cit a touha po klidném životě, nebo všechno pohltí krvavý zápas bez pravidel?

 

Psí zima

Autorka: Petra Neomillnerová

Vydalo: nakladatelství Motto
Ilustrace: Lubomír Kupčík
Počet stran: 368
Vazba: vázaná
Pro čtenáře od: 15 let
Vydáno: 5/2014
ISBN: 978-80-2670-131-6

Přečtěte si více o knize Psí zima, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. Nezapomeňte se podívat ukázku a stáhnout si vzorovou kapitolu.

Společnost Albatros Media a.s. je mediální společnost nabízející pod značkami devíti samostatných nakladatelství Albatros, BizBooks, CooBoo, CPress, Computer Press, Edika, Motto, Plus, XYZ a v koedičním projektu s ČT Edice České televize široké spektrum mediálních produktů – knih, interaktivních encyklopedií na CD-ROM, audionahrávek a DVD.

 

Ukázka z knihy

Jako děti téhle místnosti říkali různě. Mučírna, to znělo strašidelně, bicí budka, klepárna, díra… až později jí došlo, že se tu většinu času docela obyčejně schůzuje a k výkonu tělesných trestů se vymrzlá světnice používá jen kvůli relativní odlehlosti. Lota se rozhlédne po holých zdech.
„Jak to, že už tu nejsou žádný děti, mistře Ingolfe?“
Šedovlasý muž k ní obrátí hlavu. „Ale jsou. Volmar má v práci nějaké sourozence, kluka a holku. Víc není potřeba, v posledních letech nemáme velké ztráty.“
„Ne? Letos to schytal Arvid, slyšela jsem, že umřel taky Odo, Luca je zmrzačená…“
Ingolf mlaskne. „Pravda, ale o tom jsme sem mluvit nepřišli, že ne?“
Lota sepne ruce pod bradou. „Ne, nejspíš ne.“
„Proč jste se servali?“
Narvik si uplivne a Lota se pomalu otočí k Ingolfovi. Něco je jiné, uvědomísi, ale ještě pořád jsem tady doma.
„No, Narviku?!“
Zaklínač pokrčí rameny. „Nemá tu co dělat. To si nemyslím jen já, myslíme si to všichni. Vojáci si taky nenechají v ležení čubku, co se válí s nepřítelem.“
„My nejsme vojáci,“ opáčí Ingolf studeně. „A nevšiml jsem si, že by si to mysleli všichni. Všem by se Lota s Torgem neubránili.“
Zaklínačka se usměje. „Takhle, já s Narvikem, Torgem, Detlefem a Jašou jsme se rvali. Ostatní se nás pokoušeli dostat od sebe. Možná že byste s Volmarem měli…,“ zadívá se na Ingolfa a ten jí zabodne prst do hrudi.
„Neopovažuj se mě poučovat, beruško. Já vím moc dobře, co jsme s Volmarem měli. Narviku, vypadni. Venku je spousta dřeva, jdi si vybít vztek tam.“
„Je už tma,“ namítne Narvik.
„Na to jsem se neptal. Ještě si promluvíme.“ (str. 9)

 

O autorce

Petra Neomillnerová se narodila se v roce 1970 v Praze, kde stále žije s dcerou a partnerem. Vystudovala střední knihovnickou školu a později získala i grafické vzdělání. Od roku 1993 je na volné noze. Ve své tvorbě se zaměřovala především na fantastiku, teď však píše i knihy pro děti a společenské romány. Ve svých knihách ukazuje silné samostatné ženy schopné vyrovnat se s nástrahami světa, který jim příliš nepřeje, rebelky, které neberou ohled na předsudky, vášnivé ženy, které si vybírají stejně nezávislé protějšky.
(Zdroj informací: nakladatelství Motto)

 

Vyhrajte knihu Psí zima

Hlavní hrdinka zaklínačka Lota se proviní jedním z nejhorších způsobů – zamiluje se do svého nepřítele. Vztahy mezi zaklínači a vampýry ještě více zamíchají nemilosrdné bitvy s krvelačnými protivníky, které tuhá zima vyhání z lesů a kteří je ohrožují. Drsná bojovnice na vás již čeká v příběhu plném napětí, bojových scén, při kterých tuhne krev v žilách a především chladu a zimy, která na vás ze stránek knihy doslova dýchá.

Ve spolupráci se společností Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Psí zima vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Psí zima
probíhá od 29. května do 11. června 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 fantasy Psí zima

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePsí zima

Neomillnerová, Petra

Motto, 2014

Napsat komentář