Zasoutěžte si o oficiální knihu ze zimní olympiády

ZOH-Soci-2014-perex
Sledovali jste letošní Zimní olympijské hry v Soči? Líbila se vám jejich atmosféra tak, že byste si ji rádi připomněli? Není nic jednoduššího, než si pořídit oficiální publikaci ZOH Soči 2014 a okamžiky vítězství i prohry znovu prožívat, kdykoli budete chtít.

Příběhy a fotografie ze Soči

Oficiální publikace ČOV nabízí netradiční pohled na hry XXII. Zimní olympiády v Soči. Přináší snímky špičkových sportovních fotografů, kteří zaznamenají nejenom úspěchy a zklamání českých reprezentantů, ale také tvář olympijských her, která zůstává divákům skrytá – zákulisí, dřinu i odpočinek sportovců. Kromě výsledkového servisu se čtenáři jistě rádi začtou do nejdůležitějších příběhů, se které v průběhu her na sportovištích i mimo ně odehrály. Obsah knihy se připravoval na trase Soči – Praha přímo během konání akce a vychází bezprostředně po skončení olympiády. Věříme, že i tato kniha bude krásnou vzpomínkou na neopakovatelné sportovní i lidské zážitky.

 

ZOH Soči 2014

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 360
Vazba: flexovazba
Vydáno: 2/2014
ISBN: 978-80-204-3287-2

Přečtěte si více o knize ZOH Soči 2014, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta. Můžete si také přečíst náš článek o křtu této publikace.

Nakladatelství Mladá Fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu ZOH Soči 2014

Martina Sáblíková s koučem Petrem Novákem

Pro všechny, kteří touží nahlédnout i do zákulisí olympijských her a vidět více, než ukazuje televize, je tu další titul z edice Sport ve fotografii mapující tuto právě proběhlou velkou sportovní událost. Kniha vznikala přímo během konání her a bezprostředně po jejich ukončení byla vydána. Přináší čtenářům všechny zajímavé okamžiky a navíc je doplněna velkým množstvím fotografií, a to nejen sportovců, kteří se radovali z vítězství, jako například Eva Samková, která je i na obálce knihy. Pokud toužíte mít knihu ZOH Soči 2014 ve své knihovně, můžete si o ni právě teď zahrát.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám totiž přinášíme soutěž, ve které pět z vás může právě knihu ZOH Soči 2014 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a kniha může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu ZOH Soči 2014
probíhá od 23. března do 5. dubna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih ZOH Soči 2014

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZOH Soči 2014

Mladá fronta, 2014

Zasoutěžte si o oficiální knihu ze zimní olympiády - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. milcal52 milcal52 napsal:

    Děkuju za vyhranou knihu, právě mi ji přivezli….

Napsat komentář