Novinka Jo Nesba patří tentokrát dětem! Čtěte a hrajte s námi!

Doktor-Proctor-a-prdici-pra
Nejúspěšnější norský spisovatel současnosti napsal pro děti trilogii s doktorem Proktorem. Nakladatelství Jota vydává její první díl a vy jej můžete zkusit vyhrát v naší soutěži…

Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdicí prášek!

Příběh o tom, jak je důležité být sám sebou a jak vám tvořivost a fantazie pomohou k odvaze.

Když se klučina jménem Bulík přestěhuje do uličky Dělová, rychle se dává do party s Lízou, šikovným děvčetem ze sousedství, a dobromyslným, byť značně podivínským vynálezcem doktorem Proktorem.

Doposud zneuznaný vědátor vynalezl prdicí prášek a zprvu nepříliš použitelná věc se ukazuje jako ten nejbáječnější vynález na světě. Bulík a Líza vymyslí s důvtipem sobě vlastním úžasný plán – prášek nemusí jen obveselovat děti a dospělé, kdyby totiž doktor Proktor zapracoval na mnohem silnější verzi, mohli by supersilný prášek prodat NASA, Národnímu úřadu pro letectví a kosmonautiku, který by ho dokázal využít k počinům důležitým pro celé lidstvo.

Kniha Jo Nesba, nejúspěšnějšího současného norského spisovatele, je doplněna mimořádně půvabnými ilustracemi předního norského ilustrátora Pera Dybviga, které příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček i bláznivých situací dokonale vystihují a podtrhují.

Dětská trilogie s doktorem Proktorem v hlavní roli je ověnčena řadou významných ocenění a slaví úspěchy po celém světě. Práva na vydání zakoupilo rekordních 30 zemí!

Vyhrajte s námi knihu Doktor Proktor a prdicí prášek

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota jsme pro vás připravili soutěž, ve které mohou hned tři z vás vyhrát první díl trilogie Joe Nesba: Doktor Proktor a prdicí prášek!

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

Soutěž o 3 knihy Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdicí prášek
běží od 7. února do 20. února 2012

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Nakladatelství Jota

Nakladatelství Jota vydalo již více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Patří mezi jedno z největších nakladatelství v České republice.

V edici Beletrie vycházejí knihy českých i světových autorů. Kvalitní četbu pro náročné čtenáře, přináší Zlatá edice. Specialitou jsou Opravdové příběhy .

Ženám patří populární řada Beletrie pro ženy s nadhledem, také pro děti a mládež vydává nakladatelství ročně mnoho zajímavých titulů. Mezi oblíbené patří knihy v edici Cestopisy, ve které své knihy vydávají naši současní nejznámější cestovatelé.

Z dalších edičních řad zaujímá významné místo Populárně naučná literatura, literatura faktu a military, dále najdete v nabídce publikace ediční řady Biografie a Osobnosti a hvězdy.

Turistické průvodce řady ROUGH GUIDES jsou v současné době nejobsáhlejšími publikacemi svého druhu na českém trhu.

Související soutěž

Vyhrajte knihu Jo Nesba: Doktor Proktor a prdicí prášek!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDoktor Proktor a prdicí prášek

Nesbo, Jo

Jota, 2012

Novinka Jo Nesba patří tentokrát dětem! Čtěte a hrajte s námi! - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Petra Vymětalová Petra Vymětalová napsal:

    Soutěž je vyhodnocená, jména výherců najdete na soutěžní stránce.

Napsat komentář