Zasoutěžte si o případ sahající hluboko do minulosti

dvanacta-karta-audiokniha-perex
Co má společného středoškolačka Geneva Settleová a bývalý otrok Charles Singleton? Na to musí přijít kriminalista Lincoln Rhyme s partnerkou Amélií Sachsovou, a to dřív, než na Genevu někdo znovu zaútočí.

Nebezpečný školní projekt

Středoškolačku Genevu se v knihovně pokusil někdo zavraždit. Profesionální zabiják sice napoprvé neuspěl, ale nikdo nepochybuje o tom, že to zkusí znovu. Vyšetřování případu se ujímá na vozík upoutaný kriminalista Lincoln Rhyme spolu se svou partnerkou Amélií Sachsovou, která je jeho očima i rukama. Shromážděné indicie v čele s dvanáctou tarotovou kartou zobrazující Viselce dovedou Rhyma k přesvědčení, že klíč k rozluštění celé záhady skrývá více než sto let starý příběh bývalého otroka Charlese Singletona. Dotyčný muž, který v 19. století sehrál významnou roli v hnutí za občanská práva, ale poté byl zatčen za krádež a zostuzen, je totiž předkem napadené studentky, která o něm zrovna píše školní práci. Rhyme se Sachsovou mají pouhé dva dny na to, aby nalezli odpověď na celou řadu otázek, chtějí-li dívce zachránit život. Čeho se Charles kdysi opravdu dopustil? Jaké tajemství svým potomkům zanechal? Podařilo se Genevě odhalit něco, kvůli čemu musí zemřít?

 

Dvanáctá karta

Autor: Jeffery Deaver

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Jan Vondráček
Překlad: Jiří Kobělka
Délka: 19 hodin 12 minut
Vydáno: 4/2022
EAN: 8594169484235

Přečtěte si více o audioknize Dvanáctá karta, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorovi

jeffery-deaverAmerický spisovatel Jeffery Deaver (* 1950) začal psát do šuplíku v jedenácti letech. Zkoušel uspět i v oboru country, hrál a zpíval po klubech v San Francisku nebo v Chicagu. Publikoval už za studií žurnalistiky na univerzitě v Missouri a toužil po postu soudního zpravodaje elitních deníků Wall Street Journal či New York Times. Vystudoval též práva, poté se věnoval firemní advokacii na Wall Street, nicméně od roku 1990 ho zaměstnává výhradně psaní. Vytvořil tři desítky románů a několik povídkových sbírek. Proslavil se zejména sérií s originální postavou detektiva-kvadruplegika Lincolna Rhyma, jejíž první díl byl v roce 1999 zfilmován – vyšetřovatele ztvárnil Denzel Washington a jeho asistentku Angelina Jolie.
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství OneHotBook)

 

Vyhrajte audioknihu Dvanáctá karta

Napoprvé vrah sice neuspěl, ale nikdo nepochybuje o tom, že zaútočí znovu, a dvanáctá tarotová karta Viselce tyto domněnky jen potvrzuje. Proč si vybral středoškolačku Genevu Settleovou a jak s celým případem souvisí její školní práce, kterou zpracovává o svém předkovi Charlesi Singletonovi? Na to bude muset zkušený tým kriminalistů přijít dříve, než se Geneva ocitne znovu v nebezpečí. Zda to stihnou, to už si poslechněte v audio verzi knihy oblíbeného amerického autora thrillerů Jefferyho Deavera.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Dvanáctá karta, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Dvanáctá karta
probíhá od 22. dubna do 5. května 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Dvanáctá karta

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDvanáctá karta
Audiokniha

Deaver, Jeffery

OneHotBook, 2022

Napsat komentář