Kudy vedou cesty Boží

Kdyz bozi cesty nedavaji smysl_uvodni
Využijte překážky na své cestě životem k osobnímu růstu – k tomu ve své nové knize Když Boží cesty nedávají smysl vyzývá učenec Larry Crabb, autor knih Uvnitř a Rozbité sny.

V této silné knize zkoumá Larry Crabb tajemné Boží cesty v našich životech. Období, kdy prožíváme těžkosti a selhání, vidí jako příležitost a vyzývá nás, abychom se jí chopili a využili ji k našemu osobnímu růstu a zrání. Jsme pozváni k bližšímu zkoumání Božího jednání v našem životě právě ve chvílích, kdy Jeho blízkost vnímáme nejméně. Larry Crabb nás prostřednictvím příběhu tří velmi různorodých biblických postav vede na úzkou cestu ke spočinutí v náruči dobrého Boha, který má vždy plán pro náš život.

 

Když Boží cesty nedávají smysl

Autor: Larry Crabb

Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Formát: 138×205 mm
ISBN: 978-80-7255-431-7
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Když Boží cesty nedávají smysl vydalo nakladatelství Návrat domů.

 

Ukázka z knihy

Kdyz bozi cesty nedavaji smysl_ukazka

Přečtěte si další ukázky.

 

Larry Crabb

Lawrence J. Crabb (*1944) je známý řečník, křesťanský psycholog a také autor řady úspěšných knih, např. Uvnitř nebo Rozbité sny. Je rovněž spoluautorem knihy Adamovo mlčení. Vyučuje na Christian University v Denveru.


Nakladatelství Návrat domů vydává populárně naučnou literaturu zabývající se aplikovanou psychologií, mezilidskými vztahy, výchovou dětí a systémem životních hodnost.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdyž Boží cesty nedávají smysl

Crabb, Larry

Návrat domů, 2020

Napsat komentář