Pro ukrácení dlouhé chvíle

anime-hadanky-nahled
Nastaly deštivé podzimní dny. Abyste neměli dlouhou chvíli, o to postarají naše dnešní knižní tipy. Představí vám totiž knihy, které zabaví váš mozek i ruce. Hádanky můžete navíc luštit jako rodina společně, takže utužíte i vzájemné vztahy!

Podzimní nudu zaženete snadno s pomocí logických hříček a hádanek. Sezvěte k nim ke stolu celou rodinu a schválně, kdo objeví řešení jako první!

Jestli nechcete, aby se vám prášilo na mozkové závity a aby vaše neurony usychaly nudou, pořiďte si tuto knihu. Stovka vtipných hádanek, které se nikdy neochodí a jež navíc napnou vaše synapse až k prasknutí. S touto knihou se nikdy nebudete nudit!

Ukázka z knihy

hadankyukazka

Přečtěte si více ukázek z knihy.

100 mozkocvičných hádanek

Logické problémy, matematické úkoly a slovní hříčky
Autoři: Rob Eastaway, David Wells
Přeložil: Jakub Krásenský

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-262-1627-8
Doporučená cena: 225 Kč

 

Knihu 100 mozkocvičných hádanek vydalo nakladatelství Portál.

O autorech

Rob Eastaway je spisovatel, řečník a konzultant. Žije v Londýně a je vášnivým hráčem kriketu a golfu.
David Wells se v roce 1961 stal britským šampionem v šachu v kategorii do 21 let a řadu let působil jako editor časopisu s hádankami a logickými hříčkami.

Zdroj informací: nakladatelství Portál

Nakladatelství Portál

Portál byl založen v roce 1990 a dnes patří mezi dvacet největších nakladatelství v ČR. Vydává publikace z těchto oblastí: psychologie, pedagogika, sociální práce, média, populárně psychologická literatura, příručky pro rodiče, knihy her, knihy o zdravém životním stylu, rozhovory se zajímavými osobnostmi, knihy pro děti aj. Vydává také čtyři periodika: Psychologie dnesDěti a myRodina a školaInformatorium 3–8. Portál pořádá též odborné semináře pro pedagogy (akreditace MŠMT) a kurzy pro rodiče.

——————————–

Kreslení anime komiksů vás začne bavit, když se inspirujete přehlednou příručkou Christophera Harta. Od jednotlivých partií postavy přes zachycení pohybu dospějete k tvorbě celých scén. Tak už jen pastelky do ruky a můžete jít na to!

Jak kreslit ještě lepší a vychytanější postavy.
Naučte se ty správné tipy a triky a posuňte své kreslířské dovednosti dál. V této knize najdete víc jak stovku důležitých rad, které vám v různých situacích pomůžou, abyste ze základních kreseb vytvořili fascinující obrázky.
Populární autor Christopher Hart sestavil řadu jednoduchých a názorných návodů, ve kterých vám ukáže, jak nakreslit věrohodné anime postavy a zapojit je do naprosto úžasných scén. Začnete samozřejmě základními tvary obličeje a postavy a postupně budete přidávat detaily, díky kterým stvoříte originální anime hrdiny. Vše završíte výběrem barev a stínováním, které obrázek oživí a dodá mu ten správný šmrnc. Když budete chtít, můžete pak začít pracovat na pozadí a celkové atmosféře a dotáhnout váš anime příběh do finále.
Vstupte do světa anime!

Ukázka z knihy

animeukazka

A prohlédněte si další ukázky z knihy.

Anime – tipy a triky

Jak kreslit ještě lepší a vychytanější postavy
Autor: Christopher Hart
Přeložila:  Silvie Elmoujahid

Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Formát: 228×254 mm
ISBN: 978-80-7413-420-3
Doporučená cena: 302 Kč

Knihu Anime – tipy a triky vydalo nakladatelství Zoner Press.

Christopher Hart

Christpher Hart je autorem více než 100 knih o kreslení, které ukazují, jak kreslit anime a manga, karikatury, vysvětlují krok za krokem kreslení postav, módní ilustrace, umění pro děti, omalovánky a další.  Byly přeloženy do 20 jazyků. Více o autorovi najdete na jeho youtube kanále, nebo jeho webové stránce.

Nakladatelství Zoner Press

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z knih přináší to pravé pro vás? Napište nám v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAnime – tipy a triky
Jak kreslit ještě lepší a vychytanější postavy

Hart, Christopher

Zoner Press, 2020

zobrazit info o knize100 mozkocvičných hádanek
Logické problémy, matematické úkoly a slovní hříčky

Eastaway, Rob - Wells, David

Portál, 2020

Napsat komentář