Zahrajte si o rádce pro šťastnější život

stastny-zivot-perex
Často máme pocit, že pocit štěstí přichází teprve poté, co se nám něco podaří nebo v něčem uspějeme, tedy je odměnou za úsilí, které jsme vynaložili. Will Bowen vám ukáže, že je to přesně naopak, a naučí vás, jak přenastavit svůj termostat štěstí.

Nechte štěstí volně proudit

„Budu šťastný, až dostanu… Budu šťastný, až udělám…“

Jak můžete den za dnem prožívat větší míru štěstí bez ohledu na to, co se ve vašem životě právě odehrává?

Štěstí nepřichází jako odměna za to, že něco získáme nebo něčeho dosáhneme. Štěstí bývá naopak příčinou: nejkratší a nejpřímější cestou k osobnímu naplnění a úspěšnému životu.

Will Bowen, autor projektu Svět bez stížností, vás v této praktické a přesto velmi inspirující knize naučí, co udělat pro to, aby se prostřednictvím vašich životních postojů, slov i činů výrazně zlepšily všechny oblasti života, abyste byli zdravější, úspěšnější v práci a měli hlubší a více naplňující vztahy s druhými. Willův jedinečný přístup ke štěstí a jeho praktické instrukce jak si přenastavit náš emoční regulátor, neboli termostat štěstí, vám krok za krokem pomůžou odstranit veškeré překážky ve vaší mysli a životním stylu, aby vaše štěstí mohlo opět volně proudit.

 

Šťastný život

Autor: Will Bowen

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Ilustrace: Lucie Ernestová
Počet stran: 240
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2019
ISBN: 978-80-7370-542-8

Přečtěte si více o knize Šťastný život, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Šťastný život

Změňte své životní postoje a chování a buďte rázem šťastnější. Uvidíte, jak se drobné přenastavení emočních regulátorů pozitivně projeví v různých oblastech vašeho života, takže budete nejen spokojenější, ale také zdravější a úspěšnější. Přesvědčte se, že pocit štěstí není odměnou a následkem něčeho, co se vám povedlo, ale naopak příčinou úspěchu, v nejnovější knize Willa Bowena.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Šťastný život vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Šťastný život
probíhá od 15. do 21. prosince 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 publikace Šťastný život

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŠťastný život
Objevte tajemství, jak se stát jednou provždy šťastnými

Bowen, Will

Synergie Publishing SE, 2019

Napsat komentář