Získejte vstupenku do neobyčejného knihkupectví

knihkupectvi-na-bylinkovem-namesti-perex
Natálie a Nathan se ve svém životě ocitli v bodě, kdy je třeba začít novou etapu. Děti už vychovali, proto se rozhodnou plnit si své sny. Jedním z nich je malé knihkupectví. A zákazníci si jejich půvabný obchůdek na Bylinkovém náměstí brzy oblíbí.

Knihy na míru i porozumění pro duši

Vstupte do Knihkupectví na Bylinkovém náměstí a vyberte si svůj příběh…

Natálie a Nathan ve svých padesáti nutně potřebují změnu. Přestěhují se z Paříže do městečka na jihu Francie, kde si Natálie splní sen a koupí knihkupectví. Z jejího obchůdku se brzy stane oáza, kam si zákazníci chodí nejen pro knihu na míru, ale také pro pohlazení po duši.

 

Knihkupectví na Bylinkovém náměstí

Autor: Eric de Kermel

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Martin Kratochvíl
Počet stran: 264
Vazba: brožovaná
Vydáno: 7/2019
ISBN: 978-80-7625-059-8

Přečtěte si více o knize Knihkupectví na Bylinkovém náměstí, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora. A nezapomeňte si také přečíst krátkou ukázku.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V lednu 2019 spojila Metafora síly s Nakladatelským domem Grada a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih.

 

Ukázka z knihy

Mám mnoho přátel, kteří snili o tom, že budou mít knihkupectví, jako jiní sní o tom, že si zařídí penzion. Jsou to sny, které člověk chrání, které jsou někdy formou útěku… Uchýlit se pod ochranu knih nebo pořádných zdí…
Myslím, že knihy poskytují širší obzory než zdi.
Ještě téhož večera, aniž jsem Nathanovi dopřála čas odložit si aktovku, jsem to na něho jako potřeštěná puberťačka vybalila:
„Knihkupectví na Bylinkovém náměstí je na prodej!“
„No a?“
„Chci být novou majitelkou.“ (str. 19)

 

Vyhrajte knihu Knihkupectví na Bylinkovém náměstí

Děti Élise a Guillaume už opustily rodné hnízdo, aby začaly žít vlastní život, a nyní je na Natálii a Nathanovi, aby se s tím vyrovnali a našli si novou náplň volného času. Provozovat malé knihkupectví se zdá jako skvělý nápad a městečko Uzès je naprosto okouzlí svou atmosférou, proto neváhají a na Bylinkovém náměstí otevřou obchůdek pro všechny milovníky knih. Ti si k nim brzy najdou cestu, protože milí majitelé nenabízí pouze radu s výběrem čtiva, ale také milé pohlazení na duši. Přidejte se k nim i vy v novém románu z edice 7lásky od francouzského spisovatele Erica de Kermela.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Knihkupectví na Bylinkovém náměstí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Knihkupectví na Bylinkovém náměstí
probíhá od 9. do 22. srpna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Knihkupectví na Bylinkovém náměstí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKnihkupectví na Bylinkovém náměstí

de Kermel, Eric

Metafora, 2019

Napsat komentář