Získejte fascinující pohled do továrny na med

zazracny-svet-vcel-perex
Hemžení a poletování včel okolo úlu leckdy může laickým pozorovatelům připadat chaotické a nahodilé, ale ve skutečnosti jde o dobře organizované společenství a každý jedinec v něm má svoji důležitou úlohu.

Fascinující život v úle

Bez včel by lidský život na Zemi do čtyř let skončil, tvrdil Albert Einstein.

Nejvýznamnější odborník na život včel a autor bestselleru Fenomenální včely přichází nyní s další přelomovou knihou, v níž populárním a přístupným způsobem představuje život v úle, který navenek vypadá jako veliký chaos, ale opak je pravdou. Včely jsou úžasná stvoření, která – navzdory tvrzení o jejich píli – umí také lenošit, vyhýbat se úkolům, zkrátka jde o bytosti, které mají své „nálady“.

Po přečtení této knihy se už nikdy nebudete dívat na svět kolem nás stejně jako dosud.

 

Zázračný svět včel

Autoři: Diedrich Steen, Jürgen Tautz

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Tomáš Dimter
Počet stran: 264
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2018
ISBN: 978-80-204-4691-6

Přečtěte si více o knize Zázračný svět včel, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Zázračný svět včel

Jistě jste už někdy o někom řekli, že je pilný jako včela, ale věděli jste, že i tito tvorové si občas rádi zalenoší? V naučné publikaci německých autorů Diedricha Steena a Jürgena Tautze se dozvíte nejen tuto informaci, ale také mnoho dalších zajímavostí ze života v úle. Vše je navíc sepsáno srozumitelnou formou, takže knihu ocení i úplný laik.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zázračný svět včel vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zázračný svět včel
probíhá od 3. do 9. června 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné knihy Zázračný svět včel

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZázračný svět včel
Továrna na med aneb život v úle

Steen, Diedrich – Tautz, Jürgen

Mladá fronta, 2018

Napsat komentář