Pozor! Hrozí samovznícení

Ohnivy muz
Svět zasáhla zvláštní choroba neznámého původu a nebezpečně se šíří. Nákaza vede nakonec k samovolnému vznícení a následné smrti. Hlavní hrdinka Harper se snaží nalézt řešení. Poskytne ho nakonec věda, radikální opatření, nebo Ohnivý muž, který jako jeden z mála dokázal oheň v sobě ovládat a nezemřel?

Představte si podivnou nemoc, která končí samovolným vznícením oběti. A představte si, že je tato choroba nakažlivá a nebezpečně se šíří…
Joe Hill v novému románu vrhá čtenáře do chřtánu apokalypsy. Počet nakažených stoupá, oheň páchá nedozírné škody a část společnosti by proti postiženým nejraději zakročila zcela nekompromisně. Zdravotní sestra Harper hledá řešení. Pomůže věda, drastická opatření nebo tajemný Ohnivý muž, který se naučil oheň v sobě ovládat?

Ukázka z knihy

Harper Graysonová viděla hořet spoustu lidí v televizi, tak jako každý., ale prvnímu, koho uviděla vzplanout na vlastní oči, se to stalo na hřišti za školou.
Školy v Bostonu a některých dalších částech Massachusetts byly zavřené, ale tady v New Hampshiru ještě ne. I v New Hampshiru se sice vyskytly nějaké případy, bylo jich ovšem málo. Harper slyšela, že v zabezpečeném křídle Concordské nemocnice je drženo šest pacientů, na než dohlíží lékařský tým v kompletních ochranných oblecích, a všechny sestry jsou tu vyzbrojeny hasicími přístroji. (str. 13)

Co se dělo dál, prozrazuje pokračování ukázky.

Ohnivý muž

Autor: Joe Hill
Přeložila: Adéla Bartlová

Počet stran: 664
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7306-858-5
Doporučená cena: 469 Kč

Knihu Ohnivý muž vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

O autorovi

Joe Hill se zapsal do povědomí milovníků hororové fantasy literatury románem Černá krabice, následovaly Rohy, podle nichž byl natočen film, a v neposlední řadě Vánoční říše o úchylném únosci malých dětí. Hill píše také povídky, za které již získal několik prestižních ocenění, a scénáře ke komiksovým příběhům, např. několikadílný komiks Zámek a klíč nebo Plášť.

Zdroj informací: nakladatelství Beta


Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnujeme se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydáváme ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydáváme, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOhnivý muž

Hill, Joe

Pavel Dobrovský – BETA, 2016

Napsat komentář