Plášť v komiksovém ztvárnění

Plast_edice_deluxe_nahledovy
Velká moc v rukou té nesprávné osoby nikdy nepřinese nic dobrého. Přesvědčí vás o tom komplexní komiksové ztvárnění dvou slavných povídek Joe Hilla, v němž není nouze o surovost, černou magii ani bitevní vřavu.

Plášť: Edice Deluxe obsahuje sérii Plášť i její prequel Plášť 1969.
Plášť – Strhující temný příběh o moci, nenávisti, lásce a pomstě vznikl rozvedením povídky Joe Hilla ze sbírky Bobby Conroy vstává z mrtvých.
Plášť 1969 – V tomto příběhu vás zavedeme do vietnamské džungle, ve které střet černé magie a válečných hrůz zrodí brutální odplatu.
Zjistěte, co se stane, když se vyplní dětský sen tomu nepravému.

Plášť: Edice Deluxe

Autoři: Joe Hill, Zach Howard, Daniel Nelson, Jason Ciaramella
Přeložili: Pavel Res a Zuzana Urbanová

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 158×239 mm
ISBN: 978-80-88152-09-5
Doporučená cena: 699 Kč

Knihu Plášť: Edice Deluxe vydalo nakladatelství Comics Centrum.

 

Ukázka z knihy

Plast_ukazkovy_obrazek_1Plast_ukazkovy_obrazek_2

Prolistujte si také zbývající část ukázky.

 

Joe Hill

Joe Hill (vlastním jménem Joseph Hillstrom King) je synem známého spisovatele hororů Stephena Kinga. Po svém otci zdědil velké spisovatelské nadání, které se projevilo již v jeho první sbírce povídek 20th Century Ghosts, za kterou byl nominován na několik cen. První sešit série Zámek a klíč vyšel v USA v roce 2008 a od té doby je pravidelně nominován na ceny Eisner Award a British Fantasy Award. Podle série Zámek a klíč se v současnosti připravuje série celovečerních filmů.

Zdroj informací: bux.cz


Comics CentrumNakladatelství Comics Centrum vzniklo v roce 2003. Zakladatelé nakladatelství získali své zkušenosti s comicsem již v roce 1993 prací na magazínu Comics Arena a následně stáli u zrodu nakladatelství Crew, jehož pak byli v letech 1997–2000 spolumajiteli. Ve své produkci se Comics Centrum zaměřuje na comicsové příběhy určené především dospělým čtenářům, na díla zajímavá po scenáristické i grafické stránce. Comics Centrum vydává romány v obrazech, např. Sin City, 300Hellboy, Conan, Silent Hill, 30 dní dlouhá noc, Vampirella.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePlášť: Edice Deluxe

Hill, Joe

Comics Centrum, 2016

Napsat komentář