Zahrajte si o návod, jak udělat z dítěte sportovce

cesta-ke-sportu-perex
Máte pocit, že vaše dítě neustále sedí u počítače a málo se hýbe? Chcete tomu udělat přítrž, ale netušíte, který sport by pro něj mohl být ten pravý? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky najdete v publikaci, kterou vám dnes představíme.

Ideální sport pro vaše ratolesti

Kam dát dítě za sportem? Jak z něj vychovat aktivního sportovce? Případně budoucího reprezentanta? A nebo jen – a to zdůrazňujeme především – jak se postarat o to, aby se mladý človíček pohyboval, neseděl stále za počítačem a dalšími technickými vymoženostmi dnešní elektronické doby?

Tato kniha přináší návod pro rodiče, a nejen pro ně. Odborníci ze třiceti sportovních odvětví zodpoví řadu dotazů, které by mohly vyvstat. A kolik mě vlastně bude veškerá příprava, soustředění, či hmotné vybavení stát? A také v kolika letech začít.

Jarmila Kratochvílová, Jan Kodeš, Josef Pešice, Slavomír Lener a další osobnosti mají pro vás tolik žádané odpovědi. Snad se jim, stejně jako nám, povede co nejvíce dětí zapálit pro sport a zdravý pohyb. To je ostatně cílem této publikace…

 

Cesta ke sportu

Manuál (nejen) pro rodiče: který sport je ideální?

Autor: Petr Kojzar

Vydalo: nakladatelství Futura
Počet stran: 149
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-88035-12-1

Přečtěte si více o knize Cesta ke sportu, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Cesta ke sportu

Rádi byste, aby se vaše děti začaly více hýbat a aktivně sportovat, ale nevíte, který druh pohybu by právě pro ně byl nejvhodnější? Petr Kojzar vám ve své publikaci společně s odborníky ze třiceti sportovních odvětví zodpoví mnoho otázek, které v souvislosti s výběrem ideálního sportu mohou vyvstat. I vaše ratolesti se mohou stát budoucími reprezentanty, pokud je budete správně motivovat k tomu, aby jen neseděly u počítače či tabletu.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám navíc přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Cesta ke sportu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Cesta ke sportu
probíhá od 26. února do 4. března 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné knihy Cesta ke sportu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCesta ke sportu
Manuál (nejen) pro rodiče: který sport je ideální?

Kojzar, Petr

Futura, 2016

Zahrajte si o návod, jak udělat z dítěte sportovce - DISKUZE

Počet reakcí: 7
  1. Lube napsal:

    Dobrý den,
    dnes mně byla doručena výhra Boží mágové. Velice moc děkuji a těším se z dalších soutěží.

  2. a.k napsal:

    Dobrý den, dnes dorazila výhra Cesta ke sportu. Moc děkuji.

  3. LaS napsal:

    Vážení, v aukci jsem „vysoutěžil“ 2 knižní tituly, chci je nechat společně poslat do „Zásilkovny“, z každé knihy se platí poštovné zvlášť, nebo bude v tomto případě jednotné? Děkuji za odpověď.

    • Markéta Markéta napsal:

      Dobrý den, naší snahou je nabízet knihy za co nejpříjemnější ceny, k čemuž patří i nízké poštovné. I proto nabízíme, jak je uvedeno v pravidlech aukcí, spojení knih do jedné zásilky, tudíž zaslání více knih za jedno poštovné. U Zásilkovny se jedná o částku 60 Kč za knihy do 5 kg (včetně obalových materiálů). Nejpozději začátkem týdne Vám pošlu informace k Vámi vydraženým knihám. Hezký den.

  4. ericson1 napsal:

    DOBRÝ DEN, CHTĚLA JSEM PŘIHODIT NA SOUTĚŽ O KNIHU ZKURVENEJ ŽIVOT, ALE NEŠLO MĚ TAM VLOŽIT POČET HLASUJÍCÍCH. NO NIC, STEJNĚ JE SOUTĚŽ UKONČENA. ČALKOVSKÁ

  5. zurekpetr napsal:

    V čem prosím spočívá otázka v Soutěži o 2 naučné knihy Cesta ke sportu. Nějak jsem to nepochopil.

Napsat komentář