Jezte chutně a zdravě s WHOLE30

Melissa_Dallas Hartwig_WHOLE30
Žijte zdravě a dobře se najezte, takové by mohlo být heslo nové knihy Melissy a Dallase Hartwigových. S programem Whole30 a jeho chutnými recepty potěšíte nejen mlsný jazýček, ale celou svoji maličkost.

Program Whole30, poprvé uvedený v knize Jídlo na prvním místě, pomohl statisícům lidí z celého světa zlepšit si zdraví a zhubnout. Přinesl jim také zlepšení kvality spánku, hladiny energie, nálady i sebedůvěry. Kniha Whole30 je nezbytným průvodcem pro všechny, kteří v programu chtějí pokračovat, anebo o jeho zahájení teprve uvažují.
Vzdát se na měsíc jídel, k nimž máme emotivní vztah, je hrozivá představa. Přímo paralyzující. Jak se máte účastnit oslav, zvládat stres, vyrovnat se s náročným dnem v práci, upevňovat pouta s rodinou? Jak se těšit ze života bez koláče, čokolády, bez vína nebo chleba?
Program Whole30 však není dieta, rychlé krátkodobé řešení nebo třicetidenní zkouška silné vůle. Není to ani program redukce hmotnosti. Cílem Whole30 je změnit váš život. Jak ukázaly zkušenosti absolventů programu, Whole30 od základu mění to, jak přemýšlíte o své stravě, o svém těle, o svém životě. Ve Whole30 jde o mnohem, mnohem víc než jen o jídlo.
Za šest let existence programu, představeného poprvé v knize Jídlo na prvním místě, nasbírali autoři nepřeberné množství zkušeností, odpověděli na tisíce dotazů a poznali všechna úskalí, která mohou účastníky Whole30 potkat. Ve své nové knize Whole30 – Třicetidenní restart, který vám přinese zdraví a svobodu v jídle nabízejí detailní návod, jak zvládnout tuto cestu životní proměny.

 

WHOLE30

Autoři: Melissa Hartwigová, Dallas Hartwig
Přeložila: Libuše Mohelská

Edice: Fit & Food
Počet stran: 432
Vazba: vázaná
Formát: 203×223 mm
ISBN: 978-80-87270-76-9
Doporučená cena: 599 Kč

 

Knihu WHOLE30 vydalo nakladatelství Jan Melvil Publishing.

 

Ukázky z knihy

Prohlédněte si další ukázky (recept3, recept4, recept5) nebo si přečtěte celou první kapitolu.

 

Řekli o knize

Chcete-li svůj život od základů změnit, držíte v ruce manuál, který vás tímto procesem krok za krokem provede. Pomůže vám vyhnout se všem úskalím a vytrvat až do cíle.

Miroslav Metla Matoušek, blogger a vlastník eshopu Paleo Doupě

Whole30 změní váš vztah k jídlu – už natrvalo.

Ewa Twarodkensová, dvojnásobná olympijská reprezentantka USA ve sjezdovém lyžování

Prostřednictvím této knihy můžete sami sobě nebo někomu blízkému věnovat nástroje nezbytné k dosažení zdravějšího a spokojenějšího života. Jestli na váš problém nic nezabírá, zkuste Whole30.

Robb Wolf, autor bestselleru The Paleo Solution

Jste-li veterán Whole30, najdete zde nové rady a inspiraci, začínáte-li – nebo někdo z vašich blízkých – s programem, poslouží vám kniha jako stoprocentní návod, jak v něm uspět.

Melissa Joulwanová, autorka bestselleru Dobře živeni

 

Melissa a Dallas Hartwigovi

Melissa Hartwigová působí jako poradkyně pro sportovní výživu. Dallas Hartwig je poradce pro sportovní výživu, zkušený fyzioterapeut a specialista na funkční medicínu. Společně napsali knihu Jídlo na prvním místě, která se stala bestsellerem podle žebříčku New York Times a také v ČR patří mezi nejprodávanější knihy o zdravé výživě. Autoři žijí v USA.

Informace o autorech byly čerpány ze stránek nakladatelství Jan Melvil Publishing.

 

Fit & Food

Věříme, že člověk má po většinu života svůj osud ve svých rukou, zejména své zdraví. I proto vznikla edice
Fit & Food. S velkou pečlivostí do ní vybíráme tituly, které chytrým a zasvěceným způsobem obohacují naše vědění o životním stylu, pohybu, zdraví a jídle. Životní styl s důrazem na pohyb a stravu na jedné a psychické a duševní zdraví na druhé straně jsou spojené nádoby.

Informace o edici byly čerpány ze stránek nakladatelství Jan Melvil Publishing.


V Jan Melvil Publishing jsou přesvědčeni, že nejlepší výsledky má taková práce, kterou lidé dělají s radostí a s vědomím její smysluplnosti. Proto se nakladatelství zabývá jen knihami, které samotnou redakci zajímají, baví, obohacují a u nichž si jsou zaměstnanci jisti přínosem a vysokou kvalitou. Hlavním záměrem nakladatelství je konfrontovat české čtenáře s novými tématy i s myšlenkami nejlepších autorů a myslitelů dneška.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeWHOLE30
průvodce zdravotním restartem, který vám přinese svobodu v jídle

Hartwigová, Melissa - Hartwig, Dallas

Jan Melvil Publishing, 2015

Napsat komentář