Získejte neuvěřitelné příhody jedné pražské rodiny

holubnik-perex
V činžáku na pražských Vinohradech bydlí pod jednou střechou tři generace Holubových. Každý z členů rodiny má svůj názor i pohled na život, takže to u nich často vypadá doslova jako v holubníku. Zaposlouchejte se do jejich neuvěřitelných příhod.

Rodina, kterou chcete poznat

Třígenerační rodina žijící v jediném domě na pražských Vinohradech – to není noční můra, to je rodina Holubových! Tedy… byla. Dokud si Andrea, matka tří dětí, krásná a přísná workoholička, nenašla mladšího slovenského milence. Od té doby je všechno vzhůru nohama. Nemůžeme toho mnoho prozradit, ale určitě se můžete těšit na filmovou premiéru v Lucerně, vězení, soud, rychlorande, hádku u rodinné večeře, skok do popelnice a spoustu známých písniček v úplně nové a neotřelé interpretaci!

 

Holubník

Autoři: Tereza Nováková, David Semler

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpreti: Jiří Lábus, Taťjana Medvecká, Petr Jeništa , Petra Bučková, Denisa Barešová, Kateřina Marie Fialová, Miloslav König, Alex Mojžíš
Délka: 4 hodiny 18 minut
Vydáno: 6/2023

Přečtěte si více o audioknize Holubník, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

Vyhrajte audioknihu Holubník

České rodinné komedie jsou u nás velmi oblíbeným žánrem už od dob, kdy na televizních obrazovkách běžel seriál Taková normální rodinka. Nejnovější audiokniha vypráví často až neuvěřitelné příhody jedné pražské rodiny. V činžáku na Vinohradech pod jednou střechou bydlí tři generace Holubových. Ačkoliv má každý z členů svůj názor, žili si spojeně, alespoň dokud si Andrea nenašla mladšího slovenského milence. Poslechněte si, co vše tím odstartovala.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou audioknihu Holubník vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Holubník
probíhá od 14. do 27. července 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 stažení audioknihy Holubník

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHolubník
Audiokniha

Nováková, Tereza - Semler, David

Audiotéka.cz, 2023

Napsat komentář