Zahrajte si s námi o prvotinu Marty Davouze Dům v Bretani

DumVBretani
Přemýšleli jste někdy o tom, jaké by to bylo sbalit si kufr a začít žít v zemi, kde nikoho neznáte a místní prostředí je vám zcela cizí? Takovou životní zkušeností si prošla Marta Davouze, Češka, která překonala strach z neznámého a udělala to, o čem sní mnoho z nás…

Zúčastněte se naší nové tipovací soutěže a vyhrajte jeden z pěti výtisků románu Dům v Bretani!

 

Zábavně laděné příběhy ze života

Žena, která po padesátce najde lásku, o níž snila od mládí, se přestěhuje do vzdáleného místa na severozápadním okraji Francie a provdá se za muže diametrálně odlišného od toho, s nímž prožila téměř čtyřicet let. Není to román, ale humorně laděné příběhy autorky, která je navzdory cize znějícímu příjmení rodilá Češka s hlubokými kořeny v bývalé vlasti.

 

Dům v Bretani

Autor: Marta Davouze

Vydalo nakladatelství Mladá fronta

Počet stran: 216
Formát: 130 x 200 mm
Vazba: pevná s přebalem
ISBN:978-80-204-3144-8
Vydáno:  2. října 2013

Přečtěte si více o knize Dům v Bretani 

 

Marta Davouze

Marta Davouze dlouhá léta působila jako jedna z význačných osobností v pražské kulturní sféře, byla redaktorkou, publicistkou, ředitelkou Centra Franze Kafky a organizátorkou debatních společností, vytvořila zázemí dvěma synům a jednomu příliš dokonalému manželovi…

Nyní už více než deset let šťastně žije ve starobylé usedlosti na bretaňském pobřeží, založila tu uměleckou nadaci, cestuje a díky svým zkušenostem a znalostem dokáže čtenářům nejen vtipně poodhalit zajímavosti ze svého nového domova, ale s potřebným odstupem a nadhledem též zhodnotit i české prostředí, s nímž je v každodenním kontaktu.

(Info o autorce: anotace knihy) 

 

Vyhrajte román Dům v Bretani

Baví vás příběhy, které berou život s nadhledem a humorem? Rádi si přečtete knihu, jež vznikla na základě skutečných autorových zážitků? Tak to je román Dům v Bretani od Marty Davouze pro vás tím pravým.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, v níž pět z vás vyhraje knihu Dům v Bretani.

Jako obvykle stačí u soutěžní otázky vybrat ze tří možností tu jedinou správnou a pak už jen správně tipovat. Hodně štěstí!

 

Soutěž o knihu Dům v Bretani
běží od 30. října 
do 12. listopadu 2013.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 románů Dům v Bretani

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDům v Bretani

Davouze, Marta

Mladá fronta, 2013

Napsat komentář