Bojujete s celulitidou?

Obálka Celulitida, 3. vydání.indd
Nakladatelství Grada vydává v edici Zdraví a životní styl zajímavý titul pro všechny, kteří se zajímají o svou postavu i její „nedokonalosti“…

Schmidtová Alice, Hübelová Erika: Celulitida

Toužíte po perfektní postavě? Obáváte se zdánlivě neřešitelných problémů, které s sebou může přinášet moderní doba? Také pro vás je celulitida strašákem, noční můrou, proti které je velmi těžké bojovat? Pak je tato publikace určena právě vám. Autorky vycházejí ze své dlouhodobé praxe a předkládají informace o příčinách, možnostech prevence a léčby „pomerančové kůže“. Pomoci může nejen pravidelný pohyb, ale i zdravá a vyvážená strava – proto je nové vydání velmi úspěšného titulu doplněno jak novými cviky proti celulitidě, tak chutnými a jednoduchými recepty s dostatečným obsahem ovoce a zeleniny.

 

Celulitida
3., aktualizované vydání

Autor:  Schmidtová Alice, Hübelová Erika
Ediční řada: Zdraví a životní styl
Formát: A5
Vazba: V2
Rozsah: 188 stran
Prodejní cena včetně DPH:  279 Kč, 12,56 €
ISBN: 978-80-247-3932-8

 

Knihu Celulitida vydalo nakladatelství Grada

 

O autorkách:

MVDr. Alice Schmidtová
V roce 1986 promovala na Vysoké škole veterinární, obor Hygiena a technologie potravin. Po krátké praxi v kontrole potravin živočišného původu, pracuje šestnáct let pro mezinárodní farmaceutické  firmy. V rámci této profese absolvovala manažerské kurzy. Přijala nabídku na místo marketingové  vedoucí pro propagaci produktu zmírňujícího příznaky celulitidy. Díky této práci se seznámila s klinickými studiemi publikovanými ve světě, které se zabývají vznikem „pomerančové kůže“ a zdravotními problémy s ní souvisejícími.
Erika Hübelová
Registrovaná zdravotní sestra, lymfoterapeutka, lektorka manuální lymfodrenáže. Po ukončení studia  v roce 1982 na střední Zdravotnické škole nastoupila na I. dermatovenerologickou kliniku ve fakultní nemocnici U sv. Anny v Brně. Zde pracovala na lůžkové a ambulantní části celkem 21 let, a to převážně jako staniční sestra. V  roce 1991 absolvovala postgraduální specializační studium v oboru Ošetřovatelské péče v interních oborech a roku 1996 získala atestaci v kurzu Manuální lymfodrenáže pod vedením MUDr. Miroslava Bechyně, CSc. Od té doby se plně věnovala oblasti lymfologie po teoretické i praktické stránce na flebologické a lymfologické ambulanci.Aktivně se zúčastňuje domácích lymfologických kongresů a stáží v zahraničí (Nizozemí, Švýcarsko, Itálie). Spolupracuje s lymfology, flebology a rehabilitačními lékaři, včetně lymfoterapeutů, v celé České republice, zvláště v Brně, Praze, Ostravě, Třebíči a Karlových Varech. Dnes pracuje samostatně v Lymfo v Brně.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCelulitida

Hübelová, Erika - Schmidtová, Alice

Grada, 2012

Napsat komentář