Zvyšte obraz a zisk své firmy

zvyteobrataziskfirmy_oblka_uvod
V dnešní době přeplněného knižního trhu je potřeba dát si pozor, kterou z knih slibujících jednoduchou pomoc v podnikání si zvolit. Kniha, která dozajista nezklame, nese název Zvyšte obrat a zisk frimy metodou Profitbooster a jejím autorem je Petr Pištělák, úspěšný český podnikatel a držitel čtyř cen za nejefektivnější reklamní kampaň.

Jedinečná kniha o strategickém marketingu. Aplikujete pouze čtyři jednoduché kroky ve své firmě a znásobte nebo nastartujte obrat a zisk.

Čtivý text proložený řadou příkladů z praxe a osobních zkušeností autora poskytuje skvělou orientaci v dnešním komplikovaném světě marketingu.
Zjistěte, KDE jsou peníze, KDO o nich rozhoduje, CO mu máte říct a JAK to celé udělat, aby to na trhu fungovalo.

Zvyšte obrat a zisk firmy metodou Profitbooster

Autor: Petr Pištělák

Počet stran: 128
Vazba: vázaná
Formát: 153×215 mm
ISBN: 978-80-270-3842-8
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Zvyšte obrat a zisk firmy metodou Profitbooster vydal Petr Pištělák, distribuce, propagace a prodej nakladatelství Smart Press.

Ukázka z knihy

zvyste-obrat-a-zisk-firmy-metodou-profitbooster-zvyste-obrat-a-zisk-245599_ukazka05

 

Další ukázkové dvoustrany z  knihy naleznete přímo na stránkách nakladatele.

O knize řekli

Tania le Moigne, Generální ředitelka Google, Česká a Slovenská:

Metody Profit Boosteru jsou naprosto přímočaré. Bez okolků a rychle přímo k vyššímu prodeji a zisku!

Evžen Hart, AdMan 2009, emeritní prezident AKA:

Povinná četba pro všechny zadavatele reklamy předtím, než volají komunikační agentury.

Jiří Písařík, Majitel energetické skupiny Bohemia Energy:

Skvělá kniha. Jednoduchá metoda, která vede k cíli. Využíváme jí už skoro 10 let.

O autorovi

Ing. Petr Pištělák je Managing Partner firmy Profit Booster, s.r.o. poskytující outsourcing strategického marketingu, obchodu a business development. Profesní dráhu začal v Procter & Gamble, kde strávil téměř deset let na marketingových a obchodních pozicích. Do roku 2006 působil ve finanční skupině PPF, nejprve jako místopředseda představenstva a výkonný ředitel v eBance, později se stal klíčovým členem týmu, který uvedl Home Credit do Číny, poté členem představenstva a viceprezidentem pro marketing, produkt a obchod v ČSA. Petr je jediným českým manažerem, který má na svém kontě hned čtyři Zlaté Effie, národní ceny za nejefektivnější reklamní kampaň. Šťastně ženatý otec tří dětí, amatérský sportovec, radioamatér a fakultativní steampunker.

Zdroj: TZ


Martina Boledovičová založila společnost Smart Press s.r.o. po dlouholetém působení na českém knižním trhu (Grada Publishing, Mladá fronta) a po studijním pobytu v USA a Německu. „Jde nám o férovou dlouhodobou spolupráci a vytváření trvalých hodnot – úspěšných knižních titulů. Nabízíme však též přidanou hodnotu – vědět víc.“

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZvyšte obrat a zisk firmy metodou Profitbooster

Pištělák, Petr

Smart Press, 2018

Napsat komentář