Zasoutěžte si o náčrt filmového scénáře

melouch-audiokniha-perex
Čím zaujmout znuděného producenta, kterému se denně snaží scénáristi prodat svou práci? Zapůsobí brutální scény, nebo spíše romantika a osudová láska? Na to se snaží přijít náš hlavní hrdina. Poslechněte si jeho příběh.

Dovolená na Sázavě

Dva dlouholetí kamarádi – původní profesí učitelé se teď už živí něčím mnohem lukrativnějším. Z jednoho je gigolo a z druhého se stal nájemný vrah. Aby si ale odpočinuli, jedou spolu na dovolenou na řeku Sázavu. Takovýto příběh se snaží autor prodat filmovému producentovi. Jednoduchá a krátká kniha s typickými Vieweghovskými znaky.

 

Melouch

Autor: Michal Viewegh

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Otakar Brousek ml.
Délka: 3 hodiny 40 minut
Vydáno: 5/2017

Přečtěte si více o audioknize Melouch, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Držitel Ceny Jiřího Ortena Michael Viewegh je nejprodávanějším českým spisovatelem, s více než milionem výtisků. Píše společenské romány a parodické prózy. Jeho díla se vyznačují prolínáním komediálních a tragických momentů, citacemi a vyprávění prostřednictvím různých pohledů. Jeho romány bývají často zfilmovány.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Melouch

Oba hrdinové příběhu bývali učitelé, ale časem si našli lukrativnější zaměstnání. Zatímco jeden se pohybuje v těsné blízkosti žen, ten druhý odstraňuje na objednávku nepohodlné osoby. Když se ti dva rozhodnou, že vyrazí společně na řeku Sázavu, zdá se, že se bude jednat o poklidnou dovolenou, ale to by nesměli být muži. Ti totiž mnohdy pracují i na dovolené. Co se stane dál? A má tento filmový scénář šanci na úspěch? To si poslechněte v krátké audio verzi románu Michala Viewegha, kterou namluvil Otakar Brousek ml.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Melouch vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Melouch
probíhá od 27. května do 9. června 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Melouch

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMelouch
Audiokniha

Viewegh, Michal

Audiotéka.cz, 2017

Napsat komentář