Zahrajte si o začátek příběhu hraničářova učně

rozvaliny-gorlanu-audiokniha-perex
Will svého otce nikdy nepoznal, ale legendy vypráví, že byl slavným rytířem. Mladíka však do bojové školy nepřijmou, protože je na svůj věk moc malý. Místo toho se dostane do učení k hraničáři Haltovi a začínají dobrodružství…

Důležitá úloha hraničáře

První díl fantasy ságy Hraničářův učeň, na jejíž knižní předloze vyrostlo mnoho čtenářů, nás zavádí do tajemstvím opředené země Araluen.

Mladík Will si už dlouho přeje absolvovat rytířský výcvik na hradě a stát se zdatným bojovníkem, jakým byl podle legend jeho otec. Na to, aby ho v bojové škole přijali, je však příliš malý. A tak se dostává do učení k záhadnému hraničáři Haltovi, který se umí neviditelně pohybovat. Ten ukáže Willovi, jak se starat o koně a používat zbraně, které si záhy vyzkouší při výpravě za nebezpečnými tvory. Will se přesvědčí o tom, že úloha hraničáře je při obraně království stejně významná jako rytířské umění.

 

Rozvaliny Gorlanu

Autor: John Flanagan

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Matouš Ruml
Série: Hraničářův učeň
Délka: 7 hodin 28 minut
Vydáno: 3/2017

Přečtěte si více o audioknize Rozvaliny Gorlanu, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audioteka-logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

John Flanagan (1944) je australský spisovatel. Nejprve pracoval jako reklamní textař a později redaktor na volné noze. Věnoval se také psaní scénářů pro televizní komedie. Vlastní fantastický svět, do kterého vstupují čtenáři po celém světě, původně vytvořil pro svého syna, kterého chtěl zábavným způsobem přivést ke čtení. Dnes patří k nejproduktivnějším australským prozaikům a mezi jeho velmi úspěšné počiny patří především fantasy série Hraničářův učeň.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Rozvaliny Gorlanu

Nejen rytíři hrají při obraně království důležitou roli, ale také hraničáři mají svůj význam. Právě o tom se přesvědčí mladík Will v prvním díle fantasy ságy Hraničářův učeň od Johna Flanagana. Hlavní hrdina se kvůli svému malému vzrůstu musel vzdát snu, že bude (stejně jako podle legend jeho otec) významným bojovníkem, a nastoupil k učení k záhadnému Haltovi, který se umí neviditelně pohybovat. Sotva se naučí starat o koně a používat zbraně, čeká ho výprava za nebezpečnými tvory. Celý Willův příběh si můžete právě nyní poslechnout v audio verzi, kterou namluvil Matouš Ruml.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Rozvaliny Gorlanu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Rozvaliny Gorlanu
probíhá od 25. března do 7. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Hraničářův učeň: Rozvaliny Gorlanu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRozvaliny Gorlanu
Audiokniha

Flanagan, John

Audiotéka.cz, 2017

Napsat komentář