Získejte vzpomínky členky skupiny Pussy Riot

Jak-udelat-revoluci-perex
Členky hudební skupiny Pussy Riot se dostaly do podvědomí mnoha lidí převážně svými skandály, za které byly dokonce odsouzeny. Vzpomínky na tuto dobu, často nelidské zacházení a podmínky trestu jedné z nich si můžete právě nyní přečíst.

Šokující vzpomínky

Strhující, burcující a šokující vzpomínky členky skupiny Pussy Riot, jinak též studentky filozofie a aktivistky za lidská práva v Rusku. Obdržela několik mezinárodních cen.

Nad vydáním v ČR vezme záštitu řada osobností veřejného života, například Michael Kocáb, Roman Týc (skupina Ztohoven) a další. Kniha je velkým protestem proti V. Putinovi, ale v našich podmínkách se může stát i protestem proti M. Zemanovi a veškeré měšťácké netoleranci.

 

Jak udělat revoluci

Zápisky z trestanecké kolonie

Autorka: Naděžda Tolokonnikovová

Vydalo: nakladatelství Práh
Překlad: Milan Dvořák
Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2016
ISBN: 978-80-7252-635-2

Přečtěte si více o knize Jak udělat revoluci, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Práh.

Nakladatelství Práh bylo založeno v roce 1991. Dosud vydalo více než 350 knižních titulů převážně naučné, populárně psychologické, historické a vzdělávací literatury určené dětským i dospělým čtenářům. Součástí nakladatelského portfolia je i cizojazyčná produkce.

 

Vyhrajte knihu Jak udělat revoluci

Studentka filosofie a aktivistka za lidská práva v Rusku Naděžda Tolokonnikovová ve své knize přibližuje čtenářům své vzpomínky na dobu, kterou strávila ve výkonu trestu. V roce 2012 byla totiž ještě s dalšími členkami skupiny Pussy Riot odsouzena ke dvěma letům vězení za výtržnictví, kterého se dopustily v moskevské katedrále Krista Spasitele. A věřte, že se nejedná o nikterak radostný příběh. Dokonce na protest proti nelidským podmínkám ve vězení držela hladovku. Více si však pojďte přečíst už sami.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Práh vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jak udělat revoluci vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jak udělat revoluci
probíhá od 4. do 17. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Jak udělat revoluci

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak udělat revoluci
Zápisky z trestanecké kolonie

Tolokonnikovová, Naděžda

Práh, 2016

Napsat komentář