Získejte průvodce náladovostí pro ženy

Naladove-a-protivne-perex
Každý z nás má někdy své dny, kdy se jeho nálady střídají jako aprílové počasí. Napadlo vás někdy, že to není slabost, ale naopak silná stránka? Stačí se naučit poslouchat své hormony a uvidíte, že vám to může v ledasčem pomoci.

Nálady už nejsou problém

Průlomový průvodce pro ženy všech věkových kategorií, jež ukazuje, že přirozená náladovost je síla, nikoliv slabost.

Jakožto ženy se již od útlého věku dovídáme, že naše „nálady“ jsou problém. Chceme-li v životě uspět, musíme mít všechno pod kontrolou, tedy i své hormony a přirozené tělesné reakce. Ale naše těla jsou moudřejší, než si představujeme. Kolísání hormonů v průběhu cyklu nám dává jasné podněty, a pokud se je naučíme poslouchat, můžou nám v lecčems pomoci.

Přesto miliony žen po celém světě své hormony, a tím pádem i emoce drží „pod prášky“. Ty nám však ve skutečnosti nejen nepomáhají, ale dokonce mohou mít na naše zdraví devastující účinky.

Doktorka Julie Hollandová předkládá čtenářkám informace o výhodách a nevýhodách jakýchkoliv léků, mluví o přímé souvislosti mezi jídlem a náladami, připomíná některé překvapivé a vysoce účinné přírodní terapie, které nám mohou pomoci, a nabízí všem ženám neocenitelné informace, jak žít lépe a být vyrovnanější v každé životní fázi.

 

Náladové a protivné

Autorka: Julie Hollandová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Monika Kittová
Počet stran: 336
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-247-5640-0

Přečtěte si více o knize Náladové a protivné, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Náladové a protivné

Náladovost je vlastnost, která je přičítána zejména ženám – už od útlého věku je jim vštěpováno, že se jedná o problém a jejich slabou stránku. Doktorka Julie Hollandová vám však dokáže, že to není pravda a že naslouchat výkyvům vlastních hormonů vám může v životě občas být i k užitku. V čem? To si pojďte přečíst v tomto průlomovém průvodci, který by neměl chybět v knihovně žádné zástupkyně něžného pohlaví.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Náladové a protivné vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Náladové a protivné
probíhá od 15. do 28. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Náladové a protivné

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNáladové a protivné

Hollandová, Julie

Cosmopolis, 2016

Získejte průvodce náladovostí pro ženy - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. jitkab1982 napsal:

    Vyhraná kniha dnes v pořádku dorazila. Děkuji :)

Napsat komentář