Vyhrajte možnost odhalit záhadu ztracených pusinek

Ema-a-pusinkovy-lupic-perex
Ema si jednoho dne všimne, že její rodiče už se k sobě nemají tak jako dřív. Kam se poděly jejich úsměvy a kdo jim ukradl pusinky? To se Ema rozhodne vypátrat. A k ruce si vezme bláznivou sousedku a babičku, takže o zábavu nebude nouze.

Zloděj, který krade pusinky

Ema-a-pusinkovy-lupic-ukazkaKdyž vám to v rodině neklape, maminka s tatínkem se na sebe už moc neusmívají, řádí u vás nejspíš v noci PUSINKOVÝ LUPIČ. I osmiletá Ema má pocit, že se k sobě její rodiče nechovají tak hezky jako dřív. Rozhodne se tomu přijít na kloub a na pomoc si vezme lehce bláznivou sousedku, o které si myslí, že je čarodějnice. Společně odhalí nesmělého Vincenta, co se tak stydí žen, že si žádnou nemůže najít, a musí po nocích chodit krást pusinky jiným lidem. Aby se maminka s tatínkem měli zase rádi jako dřív, potřebuje Ema pusinkovému lupiči sehnat nějakou přítelkyni, která by mu všechny ty pusinky, co u nich doma krade, dala. Spolu se sousedkou přiberou do party ještě Eminu prima babičku, která svou vnučku o prázdninách hlídá, a pustí se do akce. S Vincentem, který ze sebe před jakoukoliv ženou nedostane ani slovo, to ale bude pěkná fuška…

 

Ema a pusinkový lupič

Autor: Rudolf Král

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Ilustrace: Lukáš Urbánek
Počet stran: 80
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-204-3358-9

Přečtěte si více o knize Ema a pusinkový lupič, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Ema a pusinkový lupič

Ema, sousedka paní Prstová a babička tvoří trojici detektivů, kteří se vydávají po stopě pudinkového lupiče. Napínavé pátrání končí v okamžiku, kdy se ztřeštěná trojice setkává s podivným chlapíkem Vincentem, který musí krást cizí pusinky, protože se tak stydí před ženami, že si žádnou nemůže najít. Jenže v tu chvíli začíná nová akce s cílem najít Vincentovi ženu a zachránit tak nejen pusinky Eminých rodičů, ale i zbytku města.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ema a pusinkový lupič vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ema a pusinkový lupič
probíhá od 5. do 18. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Ema a pusinkový lupič

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEma a pusinkový lupič

Král, Rudolf

Mladá fronta, 2015

Napsat komentář