STEVE JOBS od Waltera Isaacsona: Vychází nejdelší české audio

Steve Jobs audio 04.indd
Knihy Steve Jobs se na českém trhu prodalo od listopadu již téměř 35000 výtisků. A přestože má úctyhodných 680 tiskových stran, je namluvená v nezkrácené verzi.

Všichni obdivovatelé vizionáře Jobse, stejně jako milovníci Applu a moderních technologií, kteří zároveň nemají čas číst, zato jsou vždy vybaveni mobilem, přehrávačem mp3, počítačem, autorádiem… si mohou nyní celé dílo poslechnout za jízdy, za pochodu nebo i při práci.

Audioknihu namluvil zkušený herec, majitel jednoho z nejzajímavějších hlasů současné české scény a velký příznivec Applu Martin Stránský.

Nahrávka vznikla ve studiích ADK-Prague, za přispění práce několika počítačů Mac.

Nahrávka je k zakoupení online od 29. 2. 2012 na www.audioteka.cz za cenu 299,-Kč.

Od 7. 3. 2012 bude v prodeji také na pevných nosičích: souboru 3CD mp3 v exkluzivním balení velikosti knižního formátu, s původní obálkou vycházející z knižní předlohy, za cenu 399,-Kč.

Nahrávka vznikla a byla produkována ve studiích ADK-Prague a jejím vydavatelem je Práh s.r.o., stejně jako u tištěné knihy.

Isaacson sbíral materiál pro tento životopis dva roky. Absolvoval nesčetně rozhovorů jak se samotným Jobsem, tak s jeho spolupracovníky, přáteli i konkurenty.

Je to velký příběh, velká pohádka této doby s tím smutným koncem, že Jobs se vydání svého životopisu nedočkal. Svůj statečný boj s těžkou nemocí, který je v knize rovněž zachycen, začátkem října prohrál.

Kniha se po svém uvedení na trh stala nejprodávanějším titulem v desítkách zemí, kde vyšla.

Více o knize na www.steve-jobs-zivotopis.cz a na www.prah.cz .

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSteve Jobs

Isaacson, Walter

Práh, 2011

zobrazit info o knizeSteve Jobs

Isaacson, Walter

Práh, 2012

Napsat komentář