Zahrajte si s nakladatelstvím Zoner Press o vouchery na nákup knih

myslitel Zoner
Máte rádi křížovky? Pak určitě víte, že jsme si pro vás připravili nový typ soutěží, v nichž je úkolem soutěžících právě vyluštění křížovky. V naší zítřejší křížovce budeme hrát o vouchery do   e-shopu nakladatelství Zoner Press!

Jak vypadá taková literární křížovka?

Pokud jste se s našimi literárními křížovkami ještě nesetkali, zkuste si některou z dvou předcházejících cvičně vyřešit. V naší první literární křížovce jsme hráli o kredit do aukcí v celkové hodnotě 450 Kč a vyhrávali první tři nejrychlejší řešitelé. V naší druhé literární křížovce jsme k nabízenému kreditu přidali ještě dalších 100 Kč pro jednoho vylosovaného řešitele. V tajence první literární křížovky se skrýval anglický dramatik, prozaik a esejista irského původu, nositel Nobelovy ceny za literaturu za rok 1925 George Bernard Shaw. Tajenka druhé literární křížovky ukrývala rakouského libretistu, básníka, romanopisce, esejistu a dramatika Huga von Hofmannsthala.

O co se bude hrát zítra?

V naší zítřejší literární křížovce budeme hrát o pět voucherů v hodnotě 100 Kč určených k nákupu libovolné knihy nakladatelství Zoner Press prostřednictvím e-shopu tohoto nakladatelství. Vouchery si mezi sebe rozdělí první tři nejrychlejší řešitelé a pozor, tentokrát hned dva vylosovaní ze všech, kteří správně odpověděli.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace, vydává také řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a fantasy žánr a populární publikace s japonskou mangou a komiksy. V průběhu let 2010–2011 vydavatelství zařadilo do nabídky tituly z žánru osobní růst, volný čas a hobby.

V nabídce najdete mnoho fotografických příruček, např. Fotografie v praxi – Černobílá fotografieNeobyčejné snímky obyčejných scénPravidla fotografování a kdy je porušovatKompendium portrétní fotografie a další.

V edičním plánu Zoner Press nechybí ani dětmi oblíbené pohádky, například dobrodružný příběh se snovými ilustracemi O kapybaře, která chtěla létat.

 

Co musím udělat, abych vyhrál?

Literární křížovka se na našich stránkách objeví během zítřejšího dopoledne. Jakmile bude vydána, soutěž začíná. Pozorně křížovku vyplňte a nejen tajenku, ale i odpovědi na všechny otázky (každou odpověď na samostatný řádek) nám pošlete na mail krizovky@klubknihomolu.cz. Do předmětu mailu prosím napište „Křížovka č. 3“. Pak už stačí jen počkat na vyhodnocení soutěže. Ta končí o půlnoci z pondělí na úterý.

Přejeme vám hodně štěstí a těšíme se na vaše odpovědi!

Doporučení:
Share

Napsat komentář