Správné řešení druhé literární křížovky a vítězové

Pátá literární křížovka
O tom, že naše druhá literární křížovka byla velmi obtížná, není sporu. Přesto se našlo nemálo těch, kteří se do jejího řešení s úspěchem pustili. Jak mělo vypadat správné řešení, kteří tři řešitelé byli nejrychlejší a kdo byl vylosován?

Na sobotu 1. února jsme si pro vás připravili naši druhou literární křížovku, v níž vyhrávají nejen tři nejrychlejší řešitelé, ale navíc i jeden, který byl vylosován. Všichni od nás pak získávají kredit do našich aukcí. A protože v našich aukcích nabízíme knihy s vyvolávací cenou blízkou třetině běžné ceny, mohou výherci kreditu získat i knihy velmi cenné.

Čí jméno se tentokrát skrývalo v naší tajence? Stejně jako v naší první literární křížovce i tentokráte šlo o spisovatele. V tomto případě o rakouského libretistu, básníka, romanopisce, esejistu a dramatika Huga von Hofmannsthala. Naší literární křížovkou jsme si chtěli připomenout sto čytřicet let od jeho narození, které právě 1. února uplynuly. A protože nestačilo uvést jen jméno skrývající se v tajence, ale úplné řešení křížovky, nabízíme vám nyní správné řešení.

 

Řešení druhé literární křížovky

Všem, kdo správně křížovku vyluštili, gratulujeme. Největší gratulace však patří trojici:

  1. unforeseeable, která od nás získává kredit ve výši 200 Kč,
  2. evasamankova, která od nás získává kredit ve výši 150 Kč,
  3. milcal52, která od nás získává kredit ve výši 100 Kč.

Ze všech úspěšných řešitelů byl vylosován:

  • Bidlobox, který od nás získává kredit ve výši 100 Kč.

Věříme, že vás naše literární křížovka zaujala a zúčastníte se i příští sobotu. Tentokráte se bude hrát o vouchery k nákupu knih v e-shopu nakladatelství ZonerPress! Nezapomeňte si tedy udělat čas na naši křížovku v sobotu 8. února!

Kredit je platný 6 měsíců od vyhodnocení. Po vydražení knihy vám přijde info mail, kde bude vyhraný kredit z celkové částky odečten.

Doporučení:
Share

Správné řešení druhé literární křížovky a vítězové - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. milcal52 milcal52 napsal:

    Moc děkuju….a gratuluju ostatním, rychlejším…

Napsat komentář