Hororové povídky pro milovníky mangy

Balonky obesencu_uvodni
Když se spojí hororové povídky s působivými kresbami, které samy o sobě navozují hrozivou atmosféru, vznikne populární manga Džundžiho Itóa. Ponořte se do jeho znepokojivého a velmi originálního světa.

Tvůrce Ryb se vrací v parádním sborníku svých osobně vybraných nejlepších hororových povídek. Najdete tu létající hlavy, ohavné modelky, díry v těle, duchy, temné uličky i obludy. Bizarní svět Džundžiho Itóa je děsivý i fascinující! Každá z povídek je navíc doprovozena autorovým doslovem, ve kterém vysvětluje tajemství jejího vzniku, a nechává čtenáře nahlédnout i do původních náčrtků a rozepsaných nápadů!

 

Balónky oběšenců a další hororové příběhy

Autor: Džundži Itó
Přeložila: Anna Křivánková

Počet stran: 388
Vazba: brožovaná
Formát: 145×215 mm
ISBN: 978-80-7449-735-3
Doporučená cena: 469 Kč

Knihu Balónky oběšenců a další hororové příběhy vydalo nakladatelství Crew.

 

Ukázky z knihy

Balonky obesencu_ukazka1Balonky obesencu_ukazka2

Prohlédněte si další ukázky.

 

Džundži Itó

Džundži Itó se narodil v japonské prefektuře Gifu roku 1963. Od mladého věku ho inspirovaly kresby jeho starší sestry a dílo Kazua Umezu. Itó nejprve začal psát a kreslit mangu jako koníček. Na počátku 90. let pracoval jako zubní technik. V roce 1987 poslal svou povídku do magazínu Gekkan Halloween, v němž vyhrál cenu „Kazuo Umezu“ za hororovou mangu (samotný Kazuo byl jedním z porotců). Itó je rovněž autorem Spirály.

Informace byly čerpány ze stránek junjiito.trilete.net.

 

Doporučujeme

Jste blázni do komiksů a mangy? Máte rádi dobrodružství, napětí a humor v kreslené podobě? Prohlédněte si další zajímavé knihy z nakladatelství Crew, např. Avengers: Rukavice nekonečnaNetvoruČarodějovu nevěstu, Královskou hru nebo starého dobrého Garfielda.


Nakladatelství CREW s.r.o. je momentálně největším vydavatelem japonských komiksů u nás. Stojí za většinou těch nejslavnějších titulů, včetně NarutaDeath NoteGhost in the ShellBojového anděla AlityTokijského ghúlaRyb od Džundžiho Ita a spoustou dalších komiksových legend.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBalónky oběšenců a další hororové příběhy

Itó, Džundži

Crew, 2019

Napsat komentář