Alita, robot svržený z nebes

Bojovy andel Alita
Alita je robot, který nemá paměť, ale dokáže bojovat jako nikdo. Začtěte se do legendární mangy, která nabízí propracovaný sci-fi příběh, souboje i silné emoce. Dokáže robot, svržený na zem, najít své místo v životě?

Epická akční sci-fi o bojovém robotovi, kterého najde jednoho dne doktor na vrakovišti. O robotovi, který nemá paměť, ale dokáže bojovat. Legendární manga, u které už několik let uvažuje James Cameron o filmovém zpracování, přináší nejen monumentální souboje, ale i propracovaný sci-fi příběh a velmi silné emoce. Příběh zranitelného, ale přitom smrtícího robota, který byl svržen z nebes na zem a hledá svoje místo v životě, k tomu přímo vybízí.

Ukázka z knihy

Alita

Alita 1

 

Pro zajímavost

Tato legendární manga, stvořená Jukitem Kiširem, v Japonsku původně vycházela pod názvem Gunnm (v překladu „Sen o zbraních“). Až pozdější americké vydání přišlo s titulem, pod nímž ji dnes zná celý zbytek světa. Pod názvem Alita: Battle Angel vzniká i velká filmová adaptace, jíž se zhostili James Cameron v roli producenta a scenáristy a Robert Rodriguez jako režisér.
Můžete se těšit na pět mohutných svazků s Alitou v hlavní roli.

Zdroj informací: TZ

Bojový anděl Alita 1 – Zrezivělý anděl

Autor: Jukito Kiširo
Přeložila: Anna Křivánková

Počet stran: 452
Vazba: brožovaná
Formát: 130×183 mm
ISBN: 978-80-7449-495-6
Doporučená cena: 489 Kč

 

Knihu Bojový anděl Alita 1 – Zrezivělý anděl vydalo nakladatelství Crew.


crew logoNakladatelství CREW je momentálně největším vydavatelem japonského komiksu u nás. Stojí za většinou těch nejslavnějších titulů, včetně Naruta, Death Note (právě zfilmované Netflixem), Ghost in the Shell, Tokijského ghúla, Ryb od Džundžiho Ita a spoustou dalších komiksových legend.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBojový anděl Alita 1 – Zrezivělý anděl

Kiširo, Jukito

Crew, 2017

Napsat komentář