Dětem – především v obrázcích

DetiCtou
Obrázkové publikace mají velkou výhodou. Vzbudí u dětských čtenářů zájem díky ilustracím a zároveň podněcují hravou formou k učení. Tentokrát zabrousíme do oblasti psaní a počítání, náboženství a německého jazyka.

S první knihou si nenásilnou formou osvojíte psaní a počítání. Provázet vás budou oblíbené pohádkové postavy jako Ferda Mravenec či Spejbl a Hurvínek. Tak hurá do toho a půl je hotovo!

Procvič si psaní, čtení, počítání a kreslení s Ferdou Mravencem, Bobem a Bobkem nebo Hurvínkem! U každého písmenka najdeš známou ilustraci, veselou říkanku a písankovou předlohu. Do téhle knížky můžeš kreslit a psát, takže za chvilku ti abeceda i počítání půjdou úplně bez problémů.

Ukázka z knihy

Barevna pohadkova abeceda 2Podívejte se na ukázku na stránkách nakladatele a na naši ukázku.

Barevná pohádková abeceda pro malé počtáře

Autorka: Milena Drtinová
Ilustrovali: Josef Čapek, Josef Lada, Ondřej Sekora a další 

Počet stran: 88
Vazba: vázaná
Formát: 214×305 mm
ISBN: 978-271-0761-2
Doporučená cena: 259 Kč

Knihu Barevná pohádková abeceda pro malé počtáře vydalo nakladatelství Grada.

————————————————

Začtěte se do obrazového průvodce, který na svých stránkách zachycuje život nejvýznamnější postavy křesťanství. Společně s Ježíšem prožijete jeho životní cestu od narození v Betlémě po ukřižování.

Kdo byl Ježíš z Nazareta? Král Židů? Rybář lidí? Mesiáš? Otec Anselm Grün vypráví působivě a napínavě o Ježíšově životě a působení: o jeho narození v Betlémě, o zázracích, které uskutečňoval, o podobenstvích, jež vyprávěl, o jeho cestě utrpení.

Ježíš

Autor: Anselm Grün
Přeložil: Ivo Lukáš
Ilustroval: Giuliano Ferri

Počet stran: 32
Vazba: vázaná
Formát: 215×288 mm
ISBN: 978-80-736-4070-5
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Ježíš vydalo nakladatelství Barrister & Principal.

O autorovi

Otec  Anselm Grün se narodil roku 1945 v bavorském okrese Rhön-Grabfeld. Po maturitě ve Würzburku vstoupil roku 1964 do kláštera v opatství Münsterschwarzach. Jakožto klášterní ekonom (celerář) opatství Münsterschwarzach byl otec Anselm Grün až do roku 2013 zodpovědný za finance dvaceti podniků tohoto opatství. Benediktin Anselm Grün je autorem přibližně tří set knih a patří k nejčtenějším současným autorům. Jeho knihy byly přeloženy do 35 jazyků a jejich celkový náklad dosahuje 20 milionů výtisků. Otec Anselm mimoto pořádá i celou řadu kursů na spirituální témata v Německu i v jiných zemích a rovněž vede semináře o managementu. Jeho záměrem a posláním je přibližovat dnešnímu člověku bohatství křesťanské tradice, zvláště tradice pouštních otců v dialogu s psychologií, a to prostým, nemoralizujícím jazykem. Mezi jeho knihy patří např. Moje modlitební kniha (2011), Lék na únavu ze života(2014), Doprovázení na duchovní cestě (2014), Duchovní lékárnička (2015), Co živí lásku (2011), Nebe začíná v tobě(2013), Uzdravení skrze obrazy (2013), Kořeny (2015) či Jak překonávat konflikty. A za zmínku stojí i kniha ve spolupráci s Tomášem Halíkem Svět bez Boha (reportáž z představení knihy).

Zdroj informací: Barrister & Principal

————————————————

Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem, praví známé pořekadlo. Za pomoci obrázků propojených se slovem lehce proniknete do tajů slovní zásoby v německém jazyce a zjistíte, že učení nemusí být mučení.

Chcete se učit zábavnou formou a nešprtat se nazpaměť?
Tato zcela nově koncipovaná slovní zásoba garantuje zábavné a současně úspěšné učení a je pro vás to pravé.
Funguje to následovně: už spojení snadno zapamatovatelných obrázků se slovem a jeho použitím v příkladové větě umožňuje dobré uložení slovíček do paměti. A ještě lepší je, pokud se spojení příkladové věty s obrázkem můžeme zasmát. Vtipná nebo ironická souvislost mezi slovem, obrázkem a příkladovou větou umožňuje dobré zapamatování.
Slovní zásoba je rozčleněna do pěti velkých oblastí života a vybrána s ohledem na četnost, aktuálnost a užitečnost. Slova spolu vždy tematicky souvisí, což učení ještě více usnadňuje. Slovní zásobu rozšiřují doplňující seznamy slov.
U každého slova je uveden slovní druh, výslovnost a český překlad. Různé slovní druhy jsou barevně označeny a text doplňují informace o použití a rozlišování snadno zaměnitelných slov nebo o dalších jazykových zvláštnostech, například v oblasti slovotvorby.

Německá slovíčka v obrázcích

3000 slov, výslovnost, příkladové věty
Autoři: Arndt Knieper, Martin Waller
Přeložila: Jana Bílková

Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Formát: 125×190 mm
ISBN: 978-80-271-0777-3
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Německá slovíčka v obrázcích vydalo nakladatelství Grada.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBarevná pohádková abeceda pro malé počtáře

Drtinová, Milena

Grada, 2018

zobrazit info o knizeJežíš

Grün, Anselm

Lukáš a syn, 2018

zobrazit info o knizeNěmecká slovíčka v obrázcích
3000 slov, výslovnost, příkladové věty

Knieper, Arndt – Waller, Martin

Grada, 2018

Napsat komentář