Získejte další případ pro detektivy z Našeho Města

dama-kontra-strelec-perex
V devadesátých letech vládli bossové z podsvětí, ale ne všechny vraždy měli na svědomí oni. Některé případy leží na oddělení vražd léta a nové přibývají, takže detektivové z Našeho Města musí na zasloužených pár dní volna opět zapomenout.

Tajemný lesní střelec

V polovině devadesátých let se podsvětí rozlézá, kde může, a detektivové z oddělení vražd mají plné ruce práce. Ne všechny vraždy z tohoto období však souvisí s podsvětím. Jsou i takové, které čekají v Krauzově skříni na vyřešení už léta. Tři roky trvá vyšetřování vraždy sedmnáctileté prostitutky ubodané v trávě na okraji sídliště. Ale navzdory slibu náčelníka Mayora si mordparta zaslouženou oslavu ani pár dní volna neužijí, protože je tu nový případ – tajemný střelec maskovaný podvečerním šerem opuštěného lesa. Obětí je bývalá sportovkyně, hráčka národního týmu a modelka na slavných pařížských a milánských molech – velká dáma z velkého světa. Jak ale zjistit, kdo je tajemný střelec, který usiluje o její život? Ani Krauzovi není jasné, zda jí někdo skutečně usiluje o život, nebo zda nešlo jen o náhodný výstřel zákeřného pytláka. Musí tak vyřešit další hádanku a výsledek vyšetřování může přinést překvapivé odpovědi, jako už mnohokrát předtím.

 

Dáma kontra střelec

Autor: Dominik Dán

Vydalo: nakladatelství Slovart
Překlad: Jan Hanzlík
Počet stran: 336
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2023
ISBN: 978-80-276-0670-2

Přečtěte si více o knize Dáma kontra střelec, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Slovart. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

 

Vyhrajte knihu Dáma kontra střelec

Tři roky trvalo vyšetřování vraždy sedmnáctileté prostitutky a po náročném případu měli detektiv Krauz a jeho kolegové slíbenou oslavu a především pár dní volna. Zločinci však nespí, a když se mezi sebou náhodou nevraždí bossové z podsvětí, najde si kulka jinou oběť. Nebo se jednalo o náhodný výstřel? Na to musí přijít detektivové z Našeho Města v nejnovější knize Dominika Dána.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Slovart vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dáma kontra střelec vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dáma kontra střelec
probíhá od 16. do 29. června 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 detektivky Dáma kontra střelec

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDáma kontra střelec

Dán, Dominik

Slovart, 2023

Získejte další případ pro detektivy z Našeho Města - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. 135evik napsal:

    Dobrý den, tak už knihu po dlouhých peripetiích mám doma! Děkuji!

  2. 135evik napsal:

    Dobrý den, dosud jsem neobdržela vyhranou knihu z června – Dáma kontra střelec. Ráda bych věděla, jestli knihu už odesílali nebo ještě ne. Při dnešním fungování České pošty bych se vůbec nedivila, kdyby se kniha někde ztratila. Děkuji!

Napsat komentář