Nevšední fantasy příběh pro děti v audioknize

Agnes a ostrov stinu
Poslechněte si novou audioknihu, ve které se znovu potkáte s Agnes. Ve vesnici Magrejů, kde žije, se potkáte nejen s jejími přáteli, ale i s tajemným Stínem. Čekají na vás mnohá dobrodružství!

Stýskalo se vám po odvážné Agnes, veselém Karim, drzé koale Bobo, sucharovi Gormovi, moudrém Ezrovi a laskavé Leile? Vydejte se spolu s nimi vstříc dalšímu dobrodružství!

Už to jsou dva roky, co se Agnes vrátila ze Zakázané hory. Od té doby život ve vesnici Magrejů na ostrově Baulu pokojně plyne. Jednoho večera se však stane něco, co bylo doposud vyloučené. Agnes se srazí se Stínem. S každým dalším dnem přibývají nové případy útoků těchto poloprůhledných bytostí na vesničany, se kterými ještě donedávna žili v souladu. Když se pak první z Magrejů začnou proměňovat ve Stíny, je jasné, že času není nazbyt. Rovnováha trvající po mnoho generací byla narušena a nyní zbývá zodpovědět jedinou otázku: Najde se někdo, kdo má dost odvahy na to, aby zachránil celý ostrov?

Agnes a ostrov Stínů

Autorka: Veronika Hurdová
Interpreti: Hynek Čermák, Veronika Khek Kubařová

Vazba: CD
Formát: mp3
ISBN: 8594169484471
Doporučená cena: 429 Kč

Audioknihu  Agnes a ostrov Stínů vydalo nakladatelství OneHotBook. Můžete si poslechnout ukázku.

O autorce

Veronika Hurdová je autorkou 14 knih pro děti i dospělé (např. Moje milá smrti, 2017; Ptáče jménem Ptáče, 2018). Dny tráví se svými třemi dětmi, které učí doma a hodně s nimi cestuje, noci psaním blogu Krkavčí matka, který byl oceněn Křišťálovou lupou. Své úvahy o životě i smrti sdílí nejen prostřednictvím psaní, ale i na besedách. Má ráda beachvolejbal, hraje na klavír, na ukulele a dobrovolničí na farmách po světě. Nyní žije se svým mužem Petrem v Praze a těší se, kam je spolu život zavane. V roce 2021 vyšel první díl k této audioknize Agnes a Zakázaná hora.

Zdroj informací: vydavatelství OneHotBook


Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Vydavatelství založil v listopadu 2011 současný majitel Martin Pilař původně jako Dragontattoo (k vydání první audioknihy Muži, kteří nenávidí ženy), další produkce již vyšla pod značkou OneHotBook.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAgnes a ostrov Stínů (audiokniha)

Hurdová, Veronika

OneHotBook, 2021

Napsat komentář