Pravidla soutěží v Klubu knihomolů

kostky
V Klubu knihomolů si o knížkách nemusíte jen číst a povídat. Máte možnost vydražit je za velmi pěkné ceny v našich aukcích a také vyhrát v soutěžích. Jakými pravidly se naše soutěže řídí, se dozvíte právě v tomto článku.


V Klubu knihomolů pro vás připravujeme několik typů soutěží, každý z nich má svá vlastní pravidla, v mnohém se ale shodují. Nejdříve tedy dle typu soutěže…

Otázková soutěž

Úkolem soutěžících je odpovědět na soutěžní otázku a pokusit se odhadnout, kolik soutěžních tipů bude do soutěže odesláno. Otázka může být:
anketní – pak nezáleží na tom, kterou odpověď vyberete. V takové soutěži nás zajímá váš názor.
kvízová – vaším úkolem je označit, která z nabízených možností je ta jediná správná
Výhercem se stane ten, kdo odpoví na soutěžní otázku (v případě kvízové otázky musí být vaše odpověď správná), a vloží přesný nebo nejbližší vyšší tip.
Soutěžní tip můžete jednou denně (vyjma dne, kdy se do soutěže zapojíte) libovolně změnit. Na soutěžní stránce také uvidíte, zda byl váš tip již překonán. Sledovat soutěž po odeslání odpovědi na soutěžní otázku se tedy vyplatí.
Navíc jednou denně (v brzkých ranních/nočních hodinách) probíhá kontrola soutěžních tipů. Všem soutěžícím, jejichž tip byl již překonán, bude zasláno emailem upozornění.
V případě shodných tipů rozhoduje čas odeslání prvního tipu, tj. čas, kdy se soutěžící poprvé do soutěže zapojil.

Výběrová soutěž

Soutěžící si jednou denně mohou vybrat z nabízených cen ty, které se jim nejvíce líbí. Po skončení soutěže budou všechny hlasy pro jednotlivé ceny slosovány zvlášť a výherci tak dostanou tu výhru, o kterou projevili svým hlasováním zájem.

Jednou denně nahlédněte na soutěžní stránku a vyberte, která z nabízených cen, by se vám nejvíce líbila. Výběr potenciální výhry můžete v průběhu soutěže měnit – dostanete se tak do slosování o větší počet cen, nebo můžete každý den můžete hlasovat pro stejnou cenu – pak budete mít větší šanci, že ji vyhrajete, než ti, kteří své hlasy rozdělí mezi větší počet cen.

Zvyšte svoji šanci na výhru a hlasujte každý den, kdy soutěž poběží. Do slosování postupují jednotlivé hlasy, zapojíte-li se do soutěže např. 10×, je vaše šance desektrát vyšší!

Ostatní soutěže

Další soutěže budou vyhlášeny vždy formou článku, ve kterém budou uvedena podrobná pravidla. Kromě nich se bude soutěž řídit i obecnými pravidly pro soutěže na těchto stránkách, která najdete na následujících řádcích.

Obecná pravidla soutěží

  • Není-li u soutěže uvedeno jinak, je určena pro registrované členy Klubu knihomolů. Nemáte-li u nás ještě svůj účet, můžete se kdykoli zaregistrovat.
  • Je výslovně zakázáno vytvořit více než jednu registraci na těchto stránkách. Při důvodném podezření na násobnou registraci či jiný podvod může být kterýkoli soutěžící ze soutěže vyloučen.
  • Výhry ze soutěží budou zaslány na adresu uvedenou v registračních údajích v době vyhodnocení soutěže. Výhry jsou zasílány pouze v rámci ČR. Zkontrolujte si proto prosím, zda máte na svém „knihomolím“ profilu uvedenu správnou adresu. Není-li adresa vyplněna (vč. celého jména i příjmení), je soutěžící ze soutěže vyloučen. (Adresa slouží pouze k zaslání výher či vydražených knih, nebude vám zasílána nevyžádaná pošta.) Je-li adresa uvedena chybně či si výherce zásilku nepřevezme a balíček s výhrou se vrátí jako nedoručený/nedoručitelný, nebude již znovu odeslán.
  • Soutěže budou vyhodnoceny do 10 dnů od jejich ukončení.
  • Výhry rozesílají jednotlivá nakladatelství a e-shopy, které výhry do soutěže věnovaly. Za nedoručení či poškození výher při přepravě neručíme.
  • Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.

Napište nám

Budeme rádi, když nám dáte vědět, že balíček s výhrou v pořádku dorazil, a třeba i připíšete, jak se vám získaná cena líbí.

Máte-li k našim soutěžím jakékoli dotazy či postřehy, napište nám je! … do komentáře pod tento článek nebo na email info@klubknihomolu.cz.

Doporučení:
Share

Pravidla soutěží v Klubu knihomolů - DISKUZE

Počet reakcí: 105
  1. Lube napsal:

    Dobrý den, v sobotu mi byla doručena výhra Hořící andělé. Mám z ní obrovskou radost, neboť první díl Let duchů jsem vyhrála vloni na podzim. Velice děkuji za ni i za tyto soutěže o zajímavé knihy. Lube

  2. olly napsal:

    Dobrý večer,
    včera jsem v pořádku dostala vyhranou knížku Dráček Zog a princezna rebelka. Je moc pěkná, mám ji schovanou pro pravnučku k narozeninám. To bude radosti!!! Moc děkuji, olly

  3. Kraslice napsal:

    Moc děkuji za výhru, už ji tu objímám. Jé. Krásný den žen !

  4. Milka98 napsal:

    Dobrý den, dnes mi v pořádku přišla výhra – kniha Poslední paní Parrishová. Už se těším na čtení a Vám moc děkuji.

  5. petka86 napsal:

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kdy mi dorazí vyhraná kniha Kryptoportál. Soutěž probíhala 30. 1. 2018 – 12. 2. 2018. Děkuji za odpověď

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Výhry v soutěžích s nakladateli spadajícími pod společnost AM (tedy i Kniha Zlín) jsou rozesílány vždy následující měsíc kolem jeho poloviny. Tedy by Vám výhra mohla přijít nejdříve tak příští týden. Hlídejte si poštu – stává se, že nedoručenou zásilku neoznámí a pošle ji po uplynutí úložní doby zpět.
      Krásný den

  6. hanusl napsal:

    Dnes došlo výhra – moc hezká pohádka Dráček Zog a princezna rebelka. Velmi milé bylo poděkování za účast v soutěži od Lucie z vydavatelství PRESCO.

  7. simak82 napsal:

    Dobry den,

    chtel bych soutezit, ale neni mi jasna jedna vec s tim tipovanim.
    Rozumim tomu spravne, ze to cislo, ktere tipuji neni pocet soutezicich, ale pocet tipu? Tady mam otazku. Kdyz treba za dobu souteze 5x zmenim svuj tip. Prispeju tim do celkoveho poctu tipu poctem 5? Nebo se do celkoveho poctu tipu zapocita za me 1 a zmeny se do celkoveho poctu nepocitaji?

    Dekuji za odpoved :-)

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Dobrý den, ano, počet tipů není počet soutěžících a tudíž se do nich počítá každý odeslaný tip. Tedy ne jeden za člověka a soutěž, ale všechny jeho tipy odeslané v rámci jedné soutěže. Proto může být účastníků např. 300, ale tipů odeslaných za celou dobu konání soutěže může být třeba 1800, ale také jen 500. Záleží na tom, jak moc soutěžící chtějí daný titul získat.

  8. knikomolnice napsal:

    Tak znovu vidím jedny a ty samé přezdívky ve výhercích,zvláště u těch lepších vydání,at žije spravedlnost!

  9. zurekpetr napsal:

    U vyhodnocení soutěže o knihu Diamantová holubice uvádíte, že bylo zasláno 710 tipů. Právě tolik jsem tipoval. A vyhrál soutěžící s tipem 711 tipů. Chci se teda zeptat, zda jsem náhodou neodpověděl špatně na otázku a nebo je nějaký jiný důvod, proč jsem nevyhrál?
    Děkuji s pozdravem Petr Žurek

  10. IvanaM napsal:

    Dobrý den,
    pravidelně soutěžím a ráda bych se zeptala, zda jsou někde uchovány a evidovány mé tipy do soutěží. Vždy po vyhlášení vítěze bych si ráda srovnala svůj tip s vítězným, ale nikde nemohu dohledat. Musím si psát sama nebo jsem jen nenašla,
    Předem moc díky za odpověď,
    Ivana M

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Dobrý den, bohužel, uveřejňujeme pouze konečný tip a vítězné tipy. Své vlastní (pokud zrovna nevyhrajete) si prostě musíte psát.
      Krásný den

      • Bidlobox napsal:

        Dobrý den,

        tato funkce by myslím dobře posloužila všem soutěžícím. Také jsem si své tipy dříve musel psát, ale je to otravné a přitom pro šikovného programátora je toto hračka. Přimlouvám se tedy za totéž.

        Děkuji.

        Vladimír

  11. hanusl napsal:

    Kniha Průmysl lži dnes dorazila. Děkuji za zaslání a těším se na další soutěže.

  12. Hojaro napsal:

    Dobrý den.
    Dnes jsem při vyplňování soutěže o knihu Neřest v L.A. zapoměl zatrhnout správnou odpověď. Vyplnil jsem pouze počet tipujících a odeslat. Nemám vyplněnou správnou odpověď a na doplnění se již nelze vrátit. Tím už se vlastně do soutěže nemohu zapojit?

  13. Alena Týmová napsal:

    Dobrý den,
    moje mamka má účet na knihomolu a soutěží zde o knihy. Ráda bych se zeptala, jestli si mohu také založit účet a zapojit se do soutěží, když by to bylo se stejné IP adresy?

    Děkuji za odpověď
    Týmová

    • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

      Dobrý den,
      účet si založit můžete a můžete se i zapojit do soutěží. Budete-li se však obě účastnit stejné soutěže, hlasujte prosím raději s dostatečně velkým odstupem (min. jeden den) a nespolupracujte spolu při zjišťování počtu tipů. Při vyhodnocování soutěží jsou automaticky vyřazování ti soutěžící, u nichž existuje podezření na podvodné chování.
      S pozdravem
      Jiří Glozar

  14. eva-dvorakova napsal:

    Dnes dorazila vyhraná knížka Ve službách spravedlnosti :-) Moc děkuji. Udělala mi obrovskou radost. Po přečtení poputuje do naší obecní knihovny, aby si ji mohli užít i ostatní :-) takže obrovské díky za nás za všechny :-)

Napsat komentář