Pravidla soutěží v Klubu knihomolů

kostky
V Klubu knihomolů si o knížkách nemusíte jen číst a povídat. Máte možnost vydražit je za velmi pěkné ceny v našich aukcích a také vyhrát v soutěžích. Jakými pravidly se naše soutěže řídí, se dozvíte právě v tomto článku.


V Klubu knihomolů pro vás připravujeme několik typů soutěží, každý z nich má svá vlastní pravidla, v mnohém se ale shodují. Nejdříve tedy dle typu soutěže…

Otázková soutěž

Úkolem soutěžících je odpovědět na soutěžní otázku a pokusit se odhadnout, kolik soutěžních tipů bude do soutěže odesláno. Otázka může být:
anketní – pak nezáleží na tom, kterou odpověď vyberete. V takové soutěži nás zajímá váš názor.
kvízová – vaším úkolem je označit, která z nabízených možností je ta jediná správná
Výhercem se stane ten, kdo odpoví na soutěžní otázku (v případě kvízové otázky musí být vaše odpověď správná), a vloží přesný nebo nejbližší vyšší tip.
Soutěžní tip můžete jednou denně (vyjma dne, kdy se do soutěže zapojíte) libovolně změnit. Na soutěžní stránce také uvidíte, zda byl váš tip již překonán. Sledovat soutěž po odeslání odpovědi na soutěžní otázku se tedy vyplatí.
Navíc jednou denně (v brzkých ranních/nočních hodinách) probíhá kontrola soutěžních tipů. Všem soutěžícím, jejichž tip byl již překonán, bude zasláno emailem upozornění.
V případě shodných tipů rozhoduje čas odeslání prvního tipu, tj. čas, kdy se soutěžící poprvé do soutěže zapojil.

Výběrová soutěž

Soutěžící si jednou denně mohou vybrat z nabízených cen ty, které se jim nejvíce líbí. Po skončení soutěže budou všechny hlasy pro jednotlivé ceny slosovány zvlášť a výherci tak dostanou tu výhru, o kterou projevili svým hlasováním zájem.

Jednou denně nahlédněte na soutěžní stránku a vyberte, která z nabízených cen, by se vám nejvíce líbila. Výběr potenciální výhry můžete v průběhu soutěže měnit – dostanete se tak do slosování o větší počet cen, nebo můžete každý den můžete hlasovat pro stejnou cenu – pak budete mít větší šanci, že ji vyhrajete, než ti, kteří své hlasy rozdělí mezi větší počet cen.

Zvyšte svoji šanci na výhru a hlasujte každý den, kdy soutěž poběží. Do slosování postupují jednotlivé hlasy, zapojíte-li se do soutěže např. 10×, je vaše šance desektrát vyšší!

Ostatní soutěže

Další soutěže budou vyhlášeny vždy formou článku, ve kterém budou uvedena podrobná pravidla. Kromě nich se bude soutěž řídit i obecnými pravidly pro soutěže na těchto stránkách, která najdete na následujících řádcích.

Obecná pravidla soutěží

  • Není-li u soutěže uvedeno jinak, je určena pro registrované členy Klubu knihomolů. Nemáte-li u nás ještě svůj účet, můžete se kdykoli zaregistrovat.
  • Je výslovně zakázáno vytvořit více než jednu registraci na těchto stránkách. Při důvodném podezření na násobnou registraci či jiný podvod může být kterýkoli soutěžící ze soutěže vyloučen.
  • Výhry ze soutěží budou zaslány na adresu uvedenou v registračních údajích v době vyhodnocení soutěže. Výhry jsou zasílány pouze v rámci ČR. Zkontrolujte si proto prosím, zda máte na svém „knihomolím“ profilu uvedenu správnou adresu. Není-li adresa vyplněna (vč. celého jména i příjmení), je soutěžící ze soutěže vyloučen. (Adresa slouží pouze k zaslání výher či vydražených knih, nebude vám zasílána nevyžádaná pošta.) Je-li adresa uvedena chybně či si výherce zásilku nepřevezme a balíček s výhrou se vrátí jako nedoručený/nedoručitelný, nebude již znovu odeslán.
  • Soutěže budou vyhodnoceny do 10 dnů od jejich ukončení.
  • Výhry rozesílají jednotlivá nakladatelství a e-shopy, které výhry do soutěže věnovaly. Za nedoručení či poškození výher při přepravě neručíme.
  • Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.

Napište nám

Budeme rádi, když nám dáte vědět, že balíček s výhrou v pořádku dorazil, a třeba i připíšete, jak se vám získaná cena líbí.

Máte-li k našim soutěžím jakékoli dotazy či postřehy, napište nám je! … do komentáře pod tento článek nebo na email info@klubknihomolu.cz.

Doporučení:
Share

Pravidla soutěží v Klubu knihomolů - DISKUZE

Počet reakcí: 105
  1. flastr napsal:

    Dobrý den,
    dnes mi v pořádku dorazila výhra – kniha Vlk od Mo Hayder. Udělala mi radost – moc děkuji!

  2. janovice napsal:

    Dobrý den,
    vyhrála jsem u vás knížku
    http://www.klubknihomolu.cz/souteze/soutez/?soutez=665
    ale dosud mi nedorazila. Mohu se zeptat, jestli jste už posílali. Děkuji Hošková (janovice)

    • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

      Dobrý den,

      výhry v soutěžích nezasíláme výhercům my, ale nakladatelství, které je do soutěže poskytlo. Na rozeslání výher má cca jeden měsíc (většinou jsou výhry rozeslány rychleji), ve výjimečných situacích trvá rozeslání výher i déle. Vámi uváděná soutěž skončila relativně nedávno (19. října). Mějte prosím trpělivost. Pokud byste výhru neobdržela přibližně do poloviny listopadu, dejte nám prosím vědět, budeme rozeslání výhry u nakladatelství Metafora urgovat. Obdržíte-li výhru, dejte nám prosím třeba opět komentářem také vědět. Může se stát, že ze tří výher se jedna zatoulá (adresát nezastižen a pošťák zapomene vhodit lísteček, apod.) a pak je užitečné vědět, že ostatní výhry dorazily a kdy se tak stalo.

  3. mary napsal:

    Dobrý den,

    mohu se prosím zeptat kdy mi budou doručeny výhry Knoflíková válka a Encyklopedie pro děti 21. století?

    Děkuji za odpověď.

    mary

    • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

      Dobrý den,
      obě soutěže skončily začátkem října. Nakladatelé výhry rozesílají typicky do jednoho měsíce od skončení soutěže. Mějte tedy prosím trpělivost. Pokud by výhry ani do začátku listopadu nedorazily, dejte mi prosím vědět. Budeme nakladatele kontaktovat a rozeslání výher urgovat.

  4. Myska.Kl napsal:

    Dobrý den :)
    Včera mi dorazila výhraná knížka Odhalené emoce. Děkuji a přeji krásný víkend :)

  5. lebroka lebroka napsal:

    Dobrý den, výhra „Smrtící kalich“ v pondělí dorazila. Děkuji

  6. zarli napsal:

    Dobrý den, včera mně v pořádku došla kniha z aukce Sex zero sex, moc děkuji

  7. Lenzie napsal:

    Dobrý den,
    dnes jsem náhodou zjistila, že jsem v aukci vyhrála knihu Jez, abys žil (http://www.klubknihomolu.cz/aukce/aukce/?aukce=3306#widget-themater_tabs-3-id1). Bohužel jsem do dnešního dne neobdržela pokyny k platbě. Mohu tedy poprosit o zaslání informace na email uvedený v profilu?
    Předem velice děkuji.
    S přáním hezkého dne,
    Tereza Divišová

  8. Kraslice napsal:

    Moc děkuji za krásné výhry. Trocha radosti do hromady starostí vždy potěší. Krásný podzim přeji !

  9. ZdenaZ napsal:

    prosím ráda bych věděla zda již byla poslána kniha Hřebec,kterou jsem vyhrála adresu mám napsanou na svém profilu děkuji Procházková

    • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

      Dobrý den, nakladatelství Mladá fronta, které výhry v této soutěži rozesílá, byla informace o výhercích zaslána 3. srpna. Výhra je většinou odeslána do jednoho měsíce. Na základě Vašeho podnětu nakladatelství kontaktujeme a rozeslání výher budeme urgovat. Omlouváme se za komplikace.

  10. Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

    Nakladatelství Albatros Media se omlouvá všem výhercům soutěží o knihy Ostrov šedých mnichů, Pipi Dlouhá punčocha a Jak jsem sebrala odvahu. Tyto knihy nejsou bohužel aktuálně skladem a budou výhercům zaslány ihned po jejich naskladnění.

  11. cibulinecka napsal:

    Děkuji mnohokrát,za krásnou výhru.Kniha Laura právě dorazila a já tak budu mít co číst na chaloupce.Takže děkuji,děkuji…

  12. dohamar napsal:

    Dnes mi přišla kniha Dívka s hnědýma očima, moc za výhru děkuji, mám radost

  13. tetina napsal:

    Tentokrát to byla rychlost, kniha Kvazikrystaly byla právě doručena, moc děkuji:)))

  14. Sidonie napsal:

    Dobrý den, nějak nechápu, proč se mi stále zobrazuje můj tip 99 v soutěži o knihu. Rozumím, že je překonaný, ale když napíšu nový tip, kliknu na „upravit“ a – opět další den mám info, že mám tip z 5.5. Přitom takhle jsem to udělala hned u první úpravy a bylo to v pořádku. Zkusila jsem to i bez kliknutí a zase nic, dále jen napsat tip a nekliknout na úpravy a stejný výsledek. Prosím tedy o radu, jak postupovat.
    Děkuji,
    Sidonie

  15. starýchřestýš napsal:

    Kniha Zuzka a kopýtko v pořádku dorazila, děkuji

Napsat komentář