Pravidla soutěží v Klubu knihomolů

kostky
V Klubu knihomolů si o knížkách nemusíte jen číst a povídat. Máte možnost vydražit je za velmi pěkné ceny v našich aukcích a také vyhrát v soutěžích. Jakými pravidly se naše soutěže řídí, se dozvíte právě v tomto článku.


V Klubu knihomolů pro vás připravujeme několik typů soutěží, každý z nich má svá vlastní pravidla, v mnohém se ale shodují. Nejdříve tedy dle typu soutěže…

Otázková soutěž

Úkolem soutěžících je odpovědět na soutěžní otázku a pokusit se odhadnout, kolik soutěžních tipů bude do soutěže odesláno. Otázka může být:
anketní – pak nezáleží na tom, kterou odpověď vyberete. V takové soutěži nás zajímá váš názor.
kvízová – vaším úkolem je označit, která z nabízených možností je ta jediná správná
Výhercem se stane ten, kdo odpoví na soutěžní otázku (v případě kvízové otázky musí být vaše odpověď správná), a vloží přesný nebo nejbližší vyšší tip.
Soutěžní tip můžete jednou denně (vyjma dne, kdy se do soutěže zapojíte) libovolně změnit. Na soutěžní stránce také uvidíte, zda byl váš tip již překonán. Sledovat soutěž po odeslání odpovědi na soutěžní otázku se tedy vyplatí.
Navíc jednou denně (v brzkých ranních/nočních hodinách) probíhá kontrola soutěžních tipů. Všem soutěžícím, jejichž tip byl již překonán, bude zasláno emailem upozornění.
V případě shodných tipů rozhoduje čas odeslání prvního tipu, tj. čas, kdy se soutěžící poprvé do soutěže zapojil.

Výběrová soutěž

Soutěžící si jednou denně mohou vybrat z nabízených cen ty, které se jim nejvíce líbí. Po skončení soutěže budou všechny hlasy pro jednotlivé ceny slosovány zvlášť a výherci tak dostanou tu výhru, o kterou projevili svým hlasováním zájem.

Jednou denně nahlédněte na soutěžní stránku a vyberte, která z nabízených cen, by se vám nejvíce líbila. Výběr potenciální výhry můžete v průběhu soutěže měnit – dostanete se tak do slosování o větší počet cen, nebo můžete každý den můžete hlasovat pro stejnou cenu – pak budete mít větší šanci, že ji vyhrajete, než ti, kteří své hlasy rozdělí mezi větší počet cen.

Zvyšte svoji šanci na výhru a hlasujte každý den, kdy soutěž poběží. Do slosování postupují jednotlivé hlasy, zapojíte-li se do soutěže např. 10×, je vaše šance desektrát vyšší!

Ostatní soutěže

Další soutěže budou vyhlášeny vždy formou článku, ve kterém budou uvedena podrobná pravidla. Kromě nich se bude soutěž řídit i obecnými pravidly pro soutěže na těchto stránkách, která najdete na následujících řádcích.

Obecná pravidla soutěží

  • Není-li u soutěže uvedeno jinak, je určena pro registrované členy Klubu knihomolů. Nemáte-li u nás ještě svůj účet, můžete se kdykoli zaregistrovat.
  • Je výslovně zakázáno vytvořit více než jednu registraci na těchto stránkách. Při důvodném podezření na násobnou registraci či jiný podvod může být kterýkoli soutěžící ze soutěže vyloučen.
  • Výhry ze soutěží budou zaslány na adresu uvedenou v registračních údajích v době vyhodnocení soutěže. Výhry jsou zasílány pouze v rámci ČR. Zkontrolujte si proto prosím, zda máte na svém „knihomolím“ profilu uvedenu správnou adresu. Není-li adresa vyplněna (vč. celého jména i příjmení), je soutěžící ze soutěže vyloučen. (Adresa slouží pouze k zaslání výher či vydražených knih, nebude vám zasílána nevyžádaná pošta.) Je-li adresa uvedena chybně či si výherce zásilku nepřevezme a balíček s výhrou se vrátí jako nedoručený/nedoručitelný, nebude již znovu odeslán.
  • Soutěže budou vyhodnoceny do 10 dnů od jejich ukončení.
  • Výhry rozesílají jednotlivá nakladatelství a e-shopy, které výhry do soutěže věnovaly. Za nedoručení či poškození výher při přepravě neručíme.
  • Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.

Napište nám

Budeme rádi, když nám dáte vědět, že balíček s výhrou v pořádku dorazil, a třeba i připíšete, jak se vám získaná cena líbí.

Máte-li k našim soutěžím jakékoli dotazy či postřehy, napište nám je! … do komentáře pod tento článek nebo na email info@klubknihomolu.cz.

Doporučení:
Share

Pravidla soutěží v Klubu knihomolů - DISKUZE

Počet reakcí: 105
  1. tetina napsal:

    Tentokrát se výhra cestou neztratila, dnes přišla kniha Rudá Sibiř, děkuji

  2. jacline napsal:

    Dobrý den, dnes přišla výhra O psech, zlodějích, strážníkovi a jiná vyprávění. Děkuji.

  3. holcice napsal:

    Dobrý den,
    zatím mi nepřišla kniha Zuzka a kopýtko 1
    21. 3. 2015 – 3. 4. 2015,
    od vás mi vždycky chodili výhry ještě dřív, než jsem vůbec zjistila, že jsem vyhrála, proto se mi to teď zdá dlouho.
    Děkuji

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Dobrý den,

      odeslání výhry Zuzka a kopýtko se opozdilo v nakladatelství. Ale máme zprávy, že v nejbližších dnech byste své knihy měli všichni dostat. Občas se stane, že mail zapadne nebo že mají daní manažeři dovolenou či jsou jinak zaneprázdnění a pak dochází k prodlevám v odeslání. A někdy je zádrhel u pošty…

      Knihy však už jsou na cestě k Vám, tak snad se už nikde nezatoulají :).

      Hezký den a zachovejte nám přízeň

  4. jacline napsal:

    Dobrý den, dnes dorazila výhra Rudá Sibiř, děkuji.

  5. jacline napsal:

    To nevadí, děkuji, já v pohodě počkám, jen jsem se tak zeptala.

  6. jacline napsal:

    Dobrý den,
    mě zatím ještě také nedorazila úplně první výhra, je to něco přes měsíc, tak jen se ptám, jestli už to bylo posláno nebo ne, jen tak pro informaci, děkuji.

    • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

      Dobrý den, nezbývá než se opět za prodlení omluvit. Odeslání výher v soutěži o knihu Rudá Sibiř jsme u nakladatelství urgovali a bylo nám slíbeno, že výhry budou odeslány v tomto týdnu. Snad se tedy své výhry velmi brzy dočkáte. Budeme rádi, dáte-li nám vědět v okamžiku, kdy se tak stane.

  7. Pegas napsal:

    Dobrý den,
    také nám zatím ještě nedorazila vyhraná kniha Zuzka a kopýtko.

  8. starýchřestýš napsal:

    Dobrý den, před časem jsem vyhrál knihu „Zuzka a kopýtko“, zatím však nedorazila a dcera se již nemůže dočkat. Prosím o info, děkuji

  9. vincik napsal:

    Dobrý den,

    chtěla bych se zeptat. Když koukám na vyhodnocení soutěží, tak jsou tam výherci a kolik bylo odesláno tipů. Je někde možnost vidět, kolik tipů jsem tipovala já? Vidím to pouze do té doby, než je soutěž ukončena. Děkuji s pozdravem Lenka Vinšová

    • Jiří Glozar Jiří Glozar napsal:

      Dobrý den,
      s ohledem na počty soutěžících není možné uvádět jimi zaslané tipy na stránce s vyhodnocením soutěže. Předpokládá se, že soutěžící si svůj poslední tip pamatuje. Možným řešením by bylo zobrazovat průběh soutěží v rámci stránky uživatele, ale i v tomto případě by u pravidelných soutěžících brzy vznikl problém s množstvím takto zobrazovaných informací. Ještě se nad tím zamyslíme, děkujeme za podnět.

      • vincik napsal:

        Děkuji za odpověď. Já jsem právě taková, že si prd pamatuju:DD Ale ono je to možná lepší, že to nevim. Ještě by to se mnou seklo, kdybych zjistila, že to bylo třeba jen o jeden hlas:DD Děkuji moc

      • Shakespeare napsal:

        Myslím, že dosud Vámi prováděná vyhodnocení našich tipů
        jsou přijatelná a odpovídají daným možnostem. Když už někdo
        jde do soutěže, měl by si pamatovat nebo si poznamenat svůj
        tip.To je můj názor.

  10. jacline napsal:

    Dobrý den,
    jen jsem se chtěla zeptat na přesný tip – když ho někdo trefí v průběhu soutěže, tak to asi neznamená, že tolik lidí opravdu tipovalo, ale lidi si myslí, že to bude ten nejpřesnější tip – to mi není úplně jasné.

  11. Rinoa napsal:

    Dobrý den, teď mi dorazila kniha Já jsem Zlatan Ibrahimović. Ani jsem nevěděla, že jsem něco vyhrála… velmi pěkné překvapení před svátky. Děkuji moc! :-)

  12. kistka napsal:

    Dobrý den, právě mi dorazila výhra „Procitnutí slečny Primové“. Moc děkuji.

  13. zatka napsal:

    Dobrý den,
    nedaří se mi vložit adresu do profilu, stále se mi tam po uložení objevuje má přezdívka. Děkuji za radu.

  14. kocour.fous kocour.fous napsal:

    Dobrý den ráda bych se zeptala, kdy končí otázkové soutěže?V daný den večer nebo už ráno?
    Děkuji

  15. milcal52 milcal52 napsal:

    Dobrý večer, nějak se mi nechce věřit, že by ani jeden můj odhad nebyl dnes překonaný… :-)

Napsat komentář