Průvodce světem hub do kapsy

Kapesni atlas hub_uvodni
Nejen pro vášnivé houbaře tu dnes máme tip na praktický Kapesní atlas hub. Najdete v něm 165 druhů hub uspořádaných podle míst, kde zpravidla rostou. Knížku doplňuje více než 170 barevných fotografií a přes 80 barevných kreseb.

Chodíte rádi na houby? Tento kapesní průvodce světem hub představuje nejčastější druhy podle míst, kde obvykle rostou. Hřiby smrkové a hnědé například upřednostňují jehličnaté lesy, žampionům se zase daří na loukách a v parcích. Díky těmto znalostem své oblíbené houby jednoduše najdete a ty neznámé podle popsaných charakteristických rysů stejně snadno rozpoznáte a spolehlivě určíte. Více informací o knize najdete na webu nakladatelství Kazda.

 

Kapesní atlas hub

Průvodce přírodou, rychlé a spolehlivé určování 165 druhů hub
Autor: Hans E. Laux
Přeložila: Štěpánka Podlešáková

Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Formát: 107×178 mm
ISBN: 978-80-7670-041-3
Doporučená cena: 298 Kč

Knihu Kapesní atlas hub vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Kapesni atlas hub_ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Doporučujeme

Nakladatelství Kazda už vydalo spoustu zajímavých knih o přírodě, například MechLoukaMají chobotnice duši?Srdce včely má pět komorJeden rok v životě včelyMůj první lesVelký průvodce lesem  aj.


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKapesní atlas hub
Průvodce přírodou, rychlé a spolehlivé určování 165 druhů hub.

Laux, Hans E.

Kazda, 2021

Napsat komentář