Motivujte se k lepšímu životu a úspěchům

Dreaming of a better life
Jak používat moderní technologie bez toho, aniž by nás ovládly? Jak se stát úspěšným obchodníkem? Jak si v dnešním stresuplném světě zachovat pozitivní myšlení? Jak napsat román? Na všechny tyto otázky vám nabízí odpovědi knihy, které si dnes představíme.

Jdete po ulici a najednou vám zavibruje mobil v kapse. Podíváte se, co se stalo. Zjistíte, že vás někdo z vašich přátel označil v příspěvku na Facebooku. Podívate se na onen příspěvek. O 10 minut a 100 příspěvků později zavíráte Facebook a už ani nevíte, proč jste ho původně otevřeli. Je vám tato situace povědomá? Pak je kniha Nenechte se vyrušit přímo pro vás!

Nenechte se vyrušit

Autor: Marco Münchhausen
Přeložila: Kateřina Prešlová

Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-262-1323-9
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Nenechte se vyrušit vydalo nakladatelství Portál.

Neustálé podněty, trvalá dostupnost skrze média či tendence ihned reagovat nám zabraňují v soustředění. V posledních desetiletích se z toho stává významný ekonomický problém – protože schopnost koncentrace je rozhodujícím faktorem úspěchu a efektivity. Kniha Marca von Münchhausena ukazuje, jak žít a pracovat uvědoměle, jak se nenechat vyrušit a jak dosahovat lepších výkonů. Představuje koncentraci jako „dveřníka“ vědomí a klíčový faktor sebeovládání. Popisuje fungování mozku a těla ve vztahu ke koncentraci i to, jaké psychologické faktory této schopnosti napomáhají. Radí, jak zabránit diktátu médií. Varuje před iluzí zvanou multitasking. Pojednává o stavu flow, meditaci, všímavosti, o uplatnění koncentrace při komunikaci či stresu, o lécích podporujících soustředění. Bohatě strukturovaná kniha obsahuje sebeposuzovací test a závěrečný přehled základních tipů, jak zvýšit vlastní soustředěnost.

 Ukázka z knihy

Snímek obrazovky 2018-05-15 v 17.26.30

 

Pokračování této ukázky z knihy naleznete přímo na stránkách nakladatelství Portál.

————————————————

Viděli jste film Vlk z Wall Street? Už je to pár let, kdy se tento americký trhák prohnal českými kiny a blýskal se vyhranými Oskary. Dnes si můžete v češtině přečíst knihu od skutečného „vlka“: Jordana Belforta. Zjistěte, v čem spočívá trik, který ho dovedl k ohromnému bohatství!

Cesta vlka

Autor: Jordan Belfort
Přeložila: Štěpánka Collins

Počet stran: 256
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7390-895-9
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Cesta vlka vydalo nakladatelství Omega.

Ve filmu Vlk z Wall Street použije Jordan Belfort, kterého ztvárnil Leonardo diCaprio, prodejní a přesvědčovací metodu Přímka úspěchu k tomu, aby proměnil bandu mizerně placených vyděděnců společnosti ve hvězdy obchodního nebe, jež náhle dokážou uzavřít jakýkoliv obchod, prodat komukoliv cokoliv a vydělat na tom hromadu peněz.
Jordan v této knize zve čtenáře, aby nahlédli do zákulisí, a krok za krokem odhaluje všechny techniky, které umožnily jemu, jeho klientům a obchodním týmům vygenerovat neskutečné bohatství. Jakékoliv techniky, strategie i návody zde uvedené úspěšně prošly zatěžkávací zkouškou reálného života a prokázaly svou vysokou účinnost.

Ukázky z knihy

Je pravda, co se o mně říká.
Jsem jedním z těch rozených obchodníků, kteří dokážou prodat led Eskymákovi, ropu Arabovi, vepřové maso rabínovi či cokoliv dalšího, co vás jen napadne.
Ale komu na tom vlastně záleží, viďte?
Tím míním, že dokud si mě nebudete chtít najmout, abych prodal některý z vašich produktů, moje dovednost uzavřít obchod je pro vás v podstatě irelevantní.
Ať tak či onak, schopnost prodávat je mým darem; schopnost prodat cokoliv a komukoliv, a to ve velkých objemech. Zdali tento dar pochází od Boha, nebo je mou přirozeností, lze těžko posoudit, ale co tvrdit mohu – a to s absolutní jistotou –, je skutečnost, že nejsem jediný, kdo se s takový m darem narodil.
Existuje hrstka lidí, kteří jsou tak trochu jako já.
Důvod, proč jsou ti druzí pouze tak trochu jako já, má co do činění s dalším vzácným darem, který mi byl dán, s darem, jenž je nade vše vzácnější a  mnohem cennější a nabízí užitek pro každého. Včetně vás.

Pokud vás zajímá, co je tento vzácný dar, podívejte se na pokračování této ukázky!

Více informací o knize naleznete v článku, který jsme jí věnovali.

————————————————

V dnešním světě plném stresu není jednoduché najít klid, štěstí a důvod k pozitivitě. Nová kniha od Andyho Copea přináší šest jednoduchých zásad, které vám pomohou žít plnější a radostnější život.

Umění žít pozitivně

Autor: Andy Cope
Přeložila: Ivana Sýkorová

Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Formát: 137×205 mm
ISBN: 978-80-271-0727-8
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Umění žít pozitivně vydalo nakladatelství Alferia.

Šest jednoduchých zásad, které vám změní život.
Chcete-li mít úžasný život, být úspěšní a šťastní, nemusíte se stát někým jiným. Stačí zjistit, co vás těší a v čem vynikáte, a pak to dělat častěji!
Kniha „
Umění žít pozitivně“ je nabitá radami, příběhy ze života, citáty, laskavým humorem i zásadními otázkami, které vás přimějí zamyslet se nad vaší prací, vztahy a životem.
Objevíte své silné stránky, naučíte se, jak naplno využívat své schopnosti, zjistíte, kterým směrem byste se měli posunout, a uděláte první kroky ke své úžasné budoucnosti.
Přečtěte si tuto knihu.
Držte se rad, které v ní najdete.
Pozitivní výsledek pocítíte ve všem, co děláte.
Šest jednoduchých zásad, které vám změní život.

————————————————

René Nekuda, český spisovatel a známý školitel tvůrčího psaní, nedávno představil svůj nejnovější projekt: Kreativní zápisník. Jedná se o – jak již název napovídá – zápisník, který vám nabízí nespočet zajímavých cvičení a rad pro tvůrčí psaní. Pokud si ho celý poctivě vyplníte, budete o velký krok blíže k napsání svého vysněného románu.

Kreativní zápisník

Autor: René Nekuda

Počet stran: 232
Vazba: brožovaná
Formát: 130×175 mm
ISBN: 978-80-87836-25-5
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu Kreativní zápisník vydalo nakladatelství nakladatelství U Veverky ve spolupráci s Reném Nekudou.

Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady, rozšiřovat slovní zásobu, odkrývat hluboká tajemství a bojovat s tzv. tvůrčím blokem. Kreativní zápisník je šest let praxe českého lektora tvůrčího psaní Reného Nekudy vměstnaných do více než stovky netradičních a bohatě ilustrovaných cvičení, kde jediným správným řešením jste vy sami.

 Ukázka z knihy

 

Více informací o knize včetně doprovodného videa naleznete v samostatném článku.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Úvodní obrázek pochází od uživatele Damian Gadal serveru flickr.com.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNenechte se vyrušit
Cesta k mentální svobodě a vyšší koncentraci

Münchhausen, Marco von

Portál, 2018

zobrazit info o knizeCesta vlka

Belfort, Jordan

Edice Knihy Omega, 2018

zobrazit info o knizeUmění žít pozitivně

Cope, Andy

Alferia, 2018

zobrazit info o knizeKreativní zápisník

Nekuda, René

nakladatelství U Veverky, 2017

Napsat komentář