Přímka úspěchu aneb jak získat bohatství

cesta-vlka-perex
Jordan Belfort je autorem přesvědčovací metody Přímka úspěchu. O ní jste se mohli dozvědět ve filmu Vlk z Wall Street, který představuje jeho životní příběh.  Autor čtenáře vezme do zákulisí a poodhalí metody a návody, které vedou k zisku bohatství.

Ve filmu Vlk z Wall Street použije Jordan Belfort, kterého ztvárnil Leonardo diCaprio, prodejní a přesvědčovací metodu Přímka úspěchu k tomu, aby proměnil bandu mizerně placených vyděděnců společnosti ve hvězdy obchodního nebe, jež náhle dokážou uzavřít jakýkoliv obchod, prodat komukoliv cokoliv a vydělat na tom hromadu peněz.
Jordan v této knize zve čtenáře, aby nahlédli do zákulisí, a krok za krokem odhaluje všechny techniky, které umožnily jemu, jeho klientům a obchodním týmům vygenerovat neskutečné bohatství. Jakékoliv techniky, strategie i návody zde uvedené úspěšně prošly zatěžkávací zkouškou reálného života a prokázaly svou vysokou účinnost.

Ukázka z knihy

Bylo by lákavé věnovat tuto knihu člověku, který změnil můj život k lepšímu a nikdy mi nepřestal věřit: mé partnerce Anne. Ta mne ale požádala, abych ji věnoval lidem ze všech koutů světa, kteří přišli na mé semináře, zhlédli má videa, věnovali se studiu Přímky úspěchu, požádali mě o radu, a ze všeho nejvíce těm, kteří mi napsali nebo mi až z té největší dálky přijelo osobně poděkovat.

 

Ohlasy na knihu

Jordanova schopnost koučovat a motivovat obchodníky na všech úrovních odbornosti je výjimečná a ojedinělá. Změny, které vnesl do obchodu ve společnosti Amcom,byly nejen okamžité, ale i trvalé, a týmový duch mezi našimi zaměstnancinikdy předtím nebyl na lepší úrovni. Neexistuje žádný jiný koučinkzaměřený na obchodní dovednosti, který by patřil do této ligy.

- TONY GRIST, bývalý generální ředitel a předseda představenstva společnosti Amcom

Jordanovo poselství nejen motivuje a inspiruje, ale nabízí i efektivní nástroje k dosažení úspěchu. Přál bych každému, aby se s Jordanem Belfortem mohl osobně potkat. Jeho prodejní postupy a techniky vedoucí k nadstandardním výsledkům by měly být pro každého obchodníka povinnou četbou!

- BRAD THOMSEN, bývalý hlavní makléř Century 21

Jordan je v současnosti jeden z nejlepších motivačních spíkrů na světě. To, co v rámci své metody Přímka úspěchu učí, je zkrátka prvotřídní.
Pokud toužíte patřit k obchodníkům se špičkovým výkonem, neměli byste jeho knihu propásnout!

- CRAIG SCOOGIE, výkonný ředitel společnosti NEXTDC

Cesta vlka

Autor: Jordan Belfort
Přeložila: Štěpánka Collins

Počet stran: 256
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7390-895-9
Doporučená cena: 399 Kč

 

Knihu Cesta vlka vydalo nakladatelství Omega. Nezapomeňte si prolistovat ukázku.

A podívejte se na trailer ke knize:

O autorovi

Jordan Belfort působí jako konzultant ve více než padesáti veřejně obchodovatelných společnostech a psalo se o něm v podstatě v každých novinách a předních časopisech po celém světě. Díky své vlastní prodejní a přesvědčovací metodě Přímka úspěchu dokáže pracovat v podstatě s jakoukoliv společností či jedincem bez ohledu na věk, rasu, pohlaví, vzdělání, společenský status a vygenerovat obrovské bohatství a úspěch, aniž by přitom musela být obětována jeho morální integrita či jakékoliv etické principy. Jordanovy paměti, dva světové bestsellery Vlk z Wall Street a Catching the Wolf of Wall Street, byly přeloženy do pětadvaceti jazyků a vydány ve více než šedesáti zemích. Jeho životní příběh byl v roce 2013 zfilmován pod taktovkou Martina Scorseseho, hlavní roli ztvárnil hvězdný Leonardo di Caprio.

Zdroj informací: nakladatelství Omega


Nakladatelství Omega vydává především klasickou českou a světovou literaturu. Chce tak vyjít vstříc všem, kteří marně shánějí své oblíbeného spisovatele. Zaměřuje se také na studenty, kteří potřebují klasickou četbu do školy. Spektrum titulů je postupně rozšiřováno o další témata. Věnuje se však také novým autorům a knihám, které dosud u nás nevyšly.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCesta vlka

Belfort, Jordan

Edice Knihy Omega, 2018

Napsat komentář