Kreativita do kapsy

kreativni_zapisnik_nekuda
Tento deník vás vybízí k tvorbě, hře, pozorování sebe i okolí, kreslení, malování a vyplňování pečlivě předpřipravených zadání. Poskytuje také prostor pro vaše nápady a poznámky. Když absolvujete povídková cvičení a úkoly, rozšíří se i vaše slovní zásoba!

Jestliže si připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady, rozšiřovat slovní zásobu, odkrývat hluboká tajemství a bojovat s tzv. tvůrčím blokem. Kreativní zápisník je šest let praxe českého lektora tvůrčího psaní Reného Nekudy vměstnaných do více než stovky netradičních a bohatě ilustrovaných cvičení, kde jediným správným řešením jste vy sami.

Kreativní zápisník

Autor: René Nekuda

Počet stran: 232
Vazba: brožovaná
Formát: 130×175 mm
ISBN: 978-80-87836-25-5
Doporučená cena: 199 Kč

 

Knihu Kreativní zápisník vydalo nakladatelství U Veverky ve spolupráci s Reném Nekudou.

 

Ukázka ze zápisníku

 

Další obrázkové ukázky naleznete na stránkách Reného Nekudy.

MgA. René Nekuda

(* 29. srpna 1986) vystudoval Literární akademii v Praze, několik let pracoval jako novinář, píše povídky a divadelní hry, cestuje po světě a o svých cestách také přednáší. Od roku 2011 profesionálně vyučuje tvůrčí psaní. Je vítězem první tištěné reality show (časopis Nový prostor, 2005), na svém kontě má několik drobných literárních ocenění a svoji tvůrčí energii realizuje v mnoha veřejných projektech (moderování, režie/dramaturgie pořadů či jako herec). René Nekuda studoval tvůrčí psaní mimo jiné u Daniely Fischerové, Petra Šabacha, Radky Denemarkové, Arnošta Goldflama a Ivony Březinové. V roce 2013 absolvoval přátelské školení výuky tvůrčího psaní na Chapman university v Los Angeles, USA. Autor je součástí European Association of Creative Writing Programmes (EACWP), jeho studenti úspěšně vydávají knihy a někteří jsou zapojeni do chodu českého kulturního života.

Zdrojem informací jsou autorovy stránky www.renenekuda.cz


u-veverky-logoNakladatelství Ing. Petra Lukšíčka, nazvané U Veverky, bylo založeno v Brně na počátku dubna 2013. Nakladatelství U Veverky je tedy „mládě“ mezi nakladateli… Jeho předností jsou však: nadšení, hravost, velké organizační schopnosti, houževnatost, tah na bránu a jasná vize (získané mnohaletou praxí v oblasti plánování a projektového managementu). Podle majitele nakladatelství nejde jen o samotné vydání knihy. „Jedná se o celkový koncept, který je šitý zákazníkovi přímo na míru. Naše práce může začít klidně úvahou o napsání knihy, přes získání grafika či ilustrátora, korekcí textu, vybráním vhodného tisku knihy až po zajištění prodeje v distribuční síti, včetně zastupování autora. Tím ale nejsou dány naše hranice. Vše záleží na zákaznických přáních a naší kreativitě a možnostech, které jsou téměř bezbřehé…“

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKreativní zápisník

Nekuda, René

nakladatelství U Veverky, 2017

Napsat komentář