Čas na pohádky

Výstřižek
Udělejte svým dětem radost pohádkami od zkušeného autora Jana Lebedy. Kdo ví, možná příhody skřítků Medovníčka a Barvínka zasáhnou i Vás.

Jan Lebeda: Pohádky skřítků Medovníčka a Barvínka

Skřítka Medovníčka z chaloupky pod vysokým dubem už dobře znáte z předchozích knížek Pohádky skřítka Medovníčka a Nové pohádky skřítka Medovníčka. Ten má rád všechna zvířátka, ale teď si jako nového kamaráda našel jiného skřítka. Jmenuje se Barvínek, žije v trávě na loukách a stará se o kytičky a vůbec o všechny rostliny. Dbá, aby květy měly správnou barvu, aby tráva dobře rostla a také aby obilí pěkně zrálo ve slunci. Oba skřítkové spolu zažívají nejrůznější dobrodružství, a jak mohou, pomáhají zvířatům, hlavně včelám, které má Medovníček ze všech nejraději a o jejichž životě vypráví Barvínkovi spoustu zajímavostí.

Pohádky skřítků Medovníčka a Barvínka

Autor: Jan Lebeda

Vazba: vázaná

Formát: 198 x 227 mm

Počet stran: 144

Cena: 189 Kč

ISBN: 978-80-7243-570-8

Knihu Pohádky skřítků Medovníčka a Barvínka vydalo nakladatelství Brána.

O autorovi:

Jan Lebeda je zkušený autor pohádek, o skřítkovi Medovníčkovi napsal už tři knihy. V roce 2010 to byla kniha Pohádky skřítka Medovníčka, 2011 Nové pohádky skřítka Medovníčka a v dubnu 2012 právě výše popisované Pohádky skřítků Medovníčka a Barvínka.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePohádky skřítků Medovníčka a Barvínka

Lebeda, Jan

Brána, 2012

Napsat komentář