Vyhrajte další dávku životních kotrmelců Coco Pinchardové

coco-pinchardova-nasledky-lasky-a-sexu-perex
Coco Pinchardová jako by k sobě neštěstí a trapasy přímo přitahovala. Když už se zdá, že by jí snad mohly věci začít vycházet, vždy se něco pokazí. Přečtěte si o jejích nejnovějších životních kotrmelcích.

Coco Pinchardová je zpět

Coco Pinchardová se po hrozných útrapách a mimořádně klikaté cestě konečně znovu vdala za fešného Adama, vrátila se do svého starého domu, dopsala svou další knihu a srovnala si vztahy s rodinou i s přáteli. Vypadá to, že ji čeká fantastický rok. To by ale nebyla Coco, aby všechno nezamotala a všechno se jí nezačalo hroutit jako domeček z karet!

Literární agentka Angie začala zastupovat její úhlavní nepřítelkyni, Rosencrantz začal pít, a aby toho nebylo málo, ani po svatbě s Adamem se Coco nepodařilo zbavit se ex-tchyně Ethel.

A k tomu všemu ještě zjistí, že je ve svých 44 letech zase těhotná. Co teď s tím? Má si tím vším procházet znovu? Panebože, tohle přece nemůže zvládnout ani nezdolná Coco Pinchardová!

 

Coco Pinchardová: Následky lásky a sexu

Autor: Robert Bryndza

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Iva Bartiková
Počet stran: 384
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2023
ISBN: 978-80-271-0542-7

Přečtěte si více o knize Coco Pinchardová: Následky lásky a sexu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také stáhnout krátkou ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Vystrčila jsem hlavu zpoza dveří na chodbu. Dveře do kuchyně byly zavřené, ale byla jsem si jistá, že tam někdo vlezl. Pomalu jsem se ke dveřím přiblížila, zhluboka jsem se nadechla a protáhla se jimi. Zamávala jsem válečkem v ruce a vykřikla: „Jsme svědkové Jehovovi, my si dárky nedáváme!“
Nad dvířky kuchyňské linky se vynořila Ethelina hlava zabalená do průsvitné pláštěnky. Obě jsme se tak vyděsily, že jsme začaly vřískat jako v opeře.
„Kurník,“ musela se opřít o zeď. „Skoro mě z tebe trefil šlak.“
„Co tady děláš?“ zeptala jsem se a hlas se mi stále třásl.
„Odkdy ste tydle prdlouši jehovisti? Něco jsem propásla?“
„Nejsme, myslela jsem, že jsi zloděj. Chtěla jsem ho tím vyděsit…“
Ethel vykulila oči: „Já bych na něj zahulákala, že mám vzduchovku.“
„Jak ses dostala dovnitř?“
„Klíčem, jak asi?!“
„Jaký klíčem?“ překvapilo mě to. (str. 18)

 

O autorovi

Robert Bryndza je britský autor žijící trvale na Slovensku se svým manželem Jánem. Jeho prvního thrilleru, Dívky v ledu, se v zahraničí již prodaly více než dva miliony výtisků, byl označen jako The Wall Street Journal a USA Today bestseller a práva byla prodána do devětadvaceti jazyků. The Girl in the Ice (Dívka v ledu) je první díl poutavé série s vyšetřovatelkou Erikou Fosterovou. I jeho další pokračování Night Stalker (Noční lov), Dark Water (Temné hlubiny), Last Breath (Do posledního dechu), Cold Blood (Chladnokrevně) a Deadly Secrets (Smrtící tajnosti) se drží na předních příčkách nejprodávanějších knih. Stejně úspěšná byla i série případů nové hrdinky Kate Marshallové, ženy s pohnutým osudem a silným smyslem pro spravedlnost, kterou jako novou vyšetřovatelku představil v knize Kanibal z Nine Elms (Nine Elms). Kromě těchto dvou sérií je taktéž autorem romanticky a humorně laděných zahraničních bestsellerů.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Coco Pinchardová: Následky lásky a sexu

Život Coco Pinchardové je plný trapasů, vtipných historek a kotrmelců. Sice se konečně znovu vdala a urovnala vztahy s rodinou a přáteli, ale ani tento rok zřejmě nebude tak úplně fantastický. Coco totiž zjišťuje, že je ve svých 44 letech znovu těhotná, a navíc to zdaleka není její jediný „problém“. Jak se se vším popere tentokrát? To si přečtěte v nejnovější knize světově oblíbeného spisovatele Roberta Bryndzy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Coco Pinchardová: Následky lásky a sexu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Coco Pinchardová: Následky lásky a sexu
probíhá od 20. června do 3. července 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Coco Pinchardová: Následky lásky a sexu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCoco Pinchardová: Následky lásky a sexu

Bryndza, Robert

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář