S motivací k pozitivním změnám

Tipy_V hlavni roli vas zivot
Jak Bůh používá vaši minulost a tvoří budoucnost? Jak mohou citliví lidé prožít spokojenější život? Jak se nenechat udusit negativitou ostatních a jak se každý den pozitivně motivovat? Na to vše odpoví dnešní knižní tipy.

Být příliš citlivý ještě neznamená, že nemůžete obstát ve světě plném překážek a být jednoduše šťastní. Pomůže vám s tím příručka Citliví, a přesto šťastní, kterou napsala koučka Rose Christine Elle.

Citliví, a přesto šťastní

Příručka přežití pro citlivé lidi
Autorka: Rose Christine Elle
Přeložila: Lenka Vlčková

Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Formát: 140×205 mm
ISBN: 978-80-271-1722-2
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Citliví, a přesto šťastní vydalo nakladatelství Grada.

Řadíte se mezi vysoce citlivé lidi, přečetli jste na toto téma spoustu rad, ale stále se necítíte být šťastní? Máte dojem, že vám vaše citlivost jen komplikuje život? Cítíte se přetíženi okolním světem? Tato kniha vám přináší praktické nástroje, které vám pomohou orientovat se v nabité emocionální oblasti a zůstat v rovnováze i v bouřlivých okamžicích. Pomocí unikátního Duhového kvízu zjistíte svůj typ empatie, abyste mohli efektivně pracovat se svými specifickými silnými stránkami.

 

Rose Christine Elle

Rose Christine Elle je certifikovaná koučka akademie Beautiful You, tvůrkyně online kurzů a řečnice. Pomáhá lidem tvořit kreativní vize skrze deníky, nástěnky vizí ad. Koučkou se stala proto, že potkala mnoho skvělých žen, které měly neuvěřitelný talent, jejž však nesdílely s ostatními, anebo toužily dělat něco smysluplného, ale cítily se zaseklé v neuspokojivých zaměstnáních. Tyto ženy ve svém životě toužily po větší kráse v podobě umění, přírody, dobrých knih, deníků, stylu, psaní, módy, řemesel či malby. Rose Christine Elle jim pomáhá vrátit se na trať a najít vnitřní hlas. Hledání krásy považuje za formu péče o sebe. Více informací naleznete na jejím webu.

————————————————

Život je vaším příběhem a Bůh jeho autorem. Jak nás vlastně Bůh vede na náročné cestě a co pro nás znamená? Zjistěte to v knížce Nepopsaný list od Dana B. Allendera.

Nepopsaný list

Autor: Dan Allender
Přeložila: Alena Švecová

Počet stran: 184
Vazba: brožovaná
Formát: 140×205 mm
ISBN: 978-80-7255-412-6
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Nepopsaný list vydalo nakladatelství Návrat domů.

Náš život je jako příběh. Ale má náš životní příběh nějaký hlubší význam? Je možné díky naší minulosti lépe pochopit, jakou cestu máme před sebou? Dan B. Allender nás v této knize učí, jak můžeme číst příběh svého života. Pomáhá nám porozumět významu, který Stvořitel ukryl do každého detailu naší bytosti. Ukazuje nám, jak Bůh používá naši minulost k tomu, aby tvořil naši budoucnost. Boží vedení je na dosah ruky. Bůh je nejen naší Autoritou, ale také naším Autorem. Ponořte se hlouběji do svého životního příběhu. Stačí otevřít tuto knihu.

 

Díky knize Dana Allendera jsem přijal Boží pozvání k tomu, abych se aktivně podílel na psaní příběhu svého života. Inspirovala mě ve zmatku a tlaku života nacházet příběhové linky, které mi pomáhají najít smysl v tom, co se děje, co sám dělám. Jsem moc rád, že máme tuto knihu k dispozici v češtině, a doufám, že i pro vás bude výzvou ke spoluautorství vašeho života.

Pavel Plchot, kazatel Církve bratrské

 

Dan B. Allender

Dan B. Allender, Ph.D., je spisovatel, prominentní křesťanský terapeut a profesor zabývající se traumaty ze sexuálního zneužívání, ale i manželstvím a rodinou. Je autorem knih Zraněné srdce (2006), Cesta k uzdravení (2003), Naděje v utrpení (2002), Pláč duše (2002), Léčba zraněného srdce ad. Je též spoluautorem knihy Bůh má sex rád.

————————————————

Kazí vám náladu notoričtí prudiči, kterým nic není dobré a kteří si neustále na něco stěžují? Kniha Tobiase Becka s názvem Rozbal to naplno! vám poradí, jakými lidmi se obklopovat a inspirovat.

Rozbal to naplno!

Jak se nenechat dusit negativitou druhých a žít život snů
Autor: Tobias Beck
Přeložila: Alice Felkelová

Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Formát: 152×214 mm
ISBN: 978-80-7625-153-3
Doporučená cena: 229 Kč

Knihu Rozbal to naplno! vydalo nakladatelství Metafora.

Víte, kdo jsou prudiči? Zajisté jich také pár znáte. Jedná se o lidi, kterým není nikdy nic dost dobré, tráva je příliš zelená a káva příliš horká nebo studená. Jsou to chroničtí stěžovatelé, kteří svojí špatnou náladou bohužel dokonale zaplavují i své okolí. Autor vám poradí, jak si takové lidi nepouštět k tělu. Na příkladu mnoha často velice humorných historek vám prozradí, že svůj život můžete perfektně kormidlovat sami za sebe, aniž byste museli slepě poslouchat někoho jiného. Poradí vám také, jakými lidmi se máte obklopovat a kdo vás může nejvíc inspirovat a posouvat dál. A že se vám v životě vždycky nedařilo? Že jste párkrát spadli „na hubu“? I životní prohry a překážky, nemoci a rodinná neštěstí jsou vaší nedílnou součástí. A světe, div se – mohou dokonce přispět k vašemu budoucímu úspěchu a šťastnému žití. Dozvíte se několik konkrétních tipů, jak žít svobodně a nezávisle, a přitom nezapomínat na druhé. Naučíte se, jak využít každé šance, nebát se rizik a jak být zároveň obohacením pro své okolí. Přijdete na to, jak si osvojit umění být vděčný. To je cesta, na kterou vás navede Tobias Beck, jeden z nejúspěšnějších motivačních řečníků v Evropě.

 

Ohlasy

Tobias se syrovou upřímností mluví o překážkách, které musel překonat, a cestě, kterou si zvolil, a věcech, které se díky tomu všemu naučil. Výsledkem je hodnotná kniha, jež vám pomůže dosáhnout úžasného vztahu s jinými lidmi i sebou samými.

John P. Strelecky, autor knihy Kavárna u tří otázek

Rozbal to naplno! vás vezme na vzrušující cestu za nalezením sebe sama a spokojeného života, který má smysl a význam.

Sean Covey, předseda společnosti FranklinCovey Education a autor knih 7 návyků úspěšných teenagerů a 7 návyků šťastných dětí

Stát před kamerou jako uvaděč je jedna věc, postavit se na jeviště jako řečník je něco úplně jiného. Na seminářích Tobiase Becka jsem k tomu získal vynikající průpravu. Není jenom úžasný kouč, ale také obdivuhodná osobnost.

Daniel Animati, bavič a moderátor

————————————————

Náš poslední tip ocení zejména ženy, které touží dodat svému životu více krásy a radosti. Jaké triky používají české celebrity k dosažení dokonalého životního stylu? To vám prozradí Motivační diář 2021 Evy Hruškové.

Motivační diář 2021

Autorka: Eva Hrušková

Počet stran: 232
Vazba: vázaná
Formát: 170×120 mm
ISBN: 978-80-7633-193-8
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Motivační diář 2021 vydalo nakladatelství Alpress.

Představte si, že vám osud dovolí prožít za jediný rok všechna nesplněná přání. Stát se každý měsíc zcela novou osobností – cítit se krásnější a být šťastná. Že nevíte, jakým směrem své tužby směřovat? Inspirujte se životními cestami dvanácti českých celebrit, zjistěte, jaký je jejich trik k dokonalému životnímu stylu, a pojďte s nimi objevovat jedinečnost každého dne.

 

Ukázka z knihy

Ženy zrozené ve znamení Kozoroha jsou pracovité, opatrné, ctižádostivé, trpělivé, bystré, loajální, odpovědné, spořivé, přesné, seriózní, přemýšlivé, zodpovědné. Mají smysl pro realitu, jsou spolehlivými partnerkami, skvělými matkami. Nejvíce jim sedí partnerství s Býky, Raky, Lvy, Rybami, Vahami či Vodnáři. Svůj život plánují, nic nenechávají náhodě. Mají vybraný vkus, sluší jim černá a šedá barva, dobře se cítí v tmavě zeleném kostýmku, tmavě zelené či hnědých šatech. Radost jim udělá dárek v podobě plnicího pera, kabelky, zajímavých hodinek. Zrají jako víno. Čím jsou starší, tím jsou zajímavější…

Přečtěte si celou ukázku.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete další knihy za skvělé ceny.

Zaujaly vás motivační tipy? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCitliví, a přesto šťastní

Elle, Christine Rose

Grada, 2020

zobrazit info o knizeNepopsaný list

Allender, Dan B.

Návrat domů, 2020

zobrazit info o knizeRozbal to naplno!
Jak se nenechat dusit negativitou druhých a žít život snů

Beck, Tobias

Metafora, 2020

zobrazit info o knizeMotivační diář 2021

Hrušková, Eva

Alpress, 2020

Napsat komentář