Zaznamenejte důležité chvíle svých dětí

Muj prvni denicek
Pořiďte své ratolesti pěkný deníček ze světa pohádek Walta Disneyho a zapisujte do něj významné okamžiky vašeho společného života.

Tato půvabná knížka vám pomůže zachytit všechny krásné okamžiky spojené s vaším děťátkem. V deníčku uchováte vzpomínky, zážitky, důležité chvíle i fotky od prvního dne, kdy jste zjistili, že přijde na svět, až do jeho třech let. Knížku doplňují roztomilé obrázky oblíbených postaviček ze známých filmů Walta Disneye.

 

Disney: Můj první deníček

Počet stran: 40
Vazba: brožovaná
Formát: 260×238 mm
ISBN: 978-80-252-4448-7
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Disney: Můj první deníček vydalo nakladatelství Egmont ČR.

 

Ukázky z knihy

Muj prvni denicek_ukazka1Muj prvni denicek_ukazka2

Stáhněte si další ukázku.

 

Doporučujeme

Sháníte další krásné deníčky, do kterých byste mohli vkládat fotografie a zaznamenávat významné momenty ze života potomků? V našem článku najdete tipy na fotodeníčky pro kluky a holčičky. Také by vás mohl zaujmout Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let nebo Máme děťátko.


Egmont ČR je v současné době jedním z největších vydavatelů dětských knih a časopisů na území naší republiky. Právě zásluhou Egmontu byly našim dětem představeny postavičky, které znal celý svět a které si děti rychle zamilovaly. Mezi ně bezesporu patří Kačer Donald, Myšák Mickey, Medvídek Pú a spousta dalších, jejichž příběhy po generace podporují dětskou fantazii. Svět Walta Disneye byl tehdejším dětským čtenářům v 90. letech téměř neznámý. Není proto divu, že mnohé děti lačnily potom, začíst se do příběhů těchto postav, což jim jako vůbec první společnost Egmont umožnila. Nakladatelství se připojilo k velké společnosti Albatros Media.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDisney: Můj první deníček

Egmont ČR, 2019

Napsat komentář