Fotodeníčky pro kluky a holčičky

Fotodenicek_titulky_3D2
Děti rostou jako z vody a z malých školkáčků jsou rázem velcí školáci. Proto není od věci zaznamenat si toto období, abychom si jej mohli připomínat. Právě k tomuto účelu slouží Tvůj fotodeníček od školky do školy, díky kterému vaše vzpomínky na kdysi malou holčičku či malého chlapečka budou věčné.

Uchovejte si vzpomínky na nejkrásnější léta raného dětství na jednom místě – tvořte spolu s vašimi dětmi knihu plnou lásky a všedních i vzácných okamžiků, k níž se vy i ony budete moci vracet po celý život.

Tvůj fotodeníček od školky do školy navazuje na úspěšný první díl Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let. Autorem tohoto druhého dílu je nakladatelství Smart Press spolu s českými maminkami, kterým na českém trhu chybělo pokračování pro jejich školáčky. Kniha je opět v dívčím a chlapeckém barevném provedení. Kniha je v pevných deskách, v kroužkové vazbě, přepásaná praktickou gumičkou.

Tvůj fotodeníček od školky do školy nabízí vše v jednom: poznámkový blok, fotoalbum, prostor pro vlastní zápisky a obrázky dítěte. Nechte se vést jednotlivými kapitolami rok za rokem, kreslete, přelepujte, vpisujte. Začíná věnováním a otiskem ruky a nožičky z prvního dne v mateřské škole.

Dále je řazen podle jednotlivých tříd, přívětivě vede prvními školkovými zkušenostmi a připomíná vzácné zážitky s kamarády a s novými hračkami ve třídě, na hřišti i na procházce. Jednotlivá roční období nabízí praktické Kalendárium pro denní zápisky.

Každý školní rok pak umožní kreslení sezónních obrázků, lepení fotek z oslav, Vánoc, prázdnin atd. Nebojte se svěřit tuto knihu vzpomínek do rukou dítěte a požádejte další členy rodiny o jejich příspěvky, s radostí se na této unikátní knize budou podílet.

 

 

 

Tvůj fotodeníček od školky do školy

Vydalo:
nakladatelství Smart Press

Ilustrace: Katka Kamenická
Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Formát: 170×240 mm

 

Knihu Tvůj fotodeníček od školky do školy pro dívky  Tvůj fotodeníček od školky do školy pro chlapce vydalo nakladatelství Smart Press


Nakladatelství Smart Press založila v roce 2005 Martina Boledovičová. Díky úspěšným knihám, které vydává, se o nakladatelství dozvěděly desítky tisíc čtenářů. Nakladatelství se věnuje především vydávání originálních kuchařek nadšených českých autorů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTvůj fotodeníček od školky do školy
pro dívky

Smart Press, s.r.o.

Smart Press, 2014

zobrazit info o knizeTvůj fotodeníček od školky do školy
pro chlapce

Smart Press, s.r.o.

Smart Press, 2014

Napsat komentář