Krmte ptáčky v zahradě po celý rok

Krmime ptaky v zahrade
Rádi v zimě sypete ptáčkům do krmítka nějaké to zobání? A proč jim nedopřát dostatek jídla po celý rok? Krmte ptáčky na zahradě přírodní cestou s pomocí nové knihy Anity a Norberta Schäfferových.

Pokud rádi ve svém okolí posloucháte ptačí štěbetání a chcete ptákům ve vlastní zahradě či přilehlém parku zajistit co nejlepší prostředí, určitě vás zaujme tato příručka, v níž naleznete spoustu užitečných informací. Zkušení ornitologové v ní popisují záliby ptáků a jejich potřeby v jednotlivých ročních obdobích, vysvětlují, jak vybrat vhodné krmivo a do jakého krmítka ho umístit, případně jak připravit krmení vlastní výroby, a především jaké změny provést, aby zahrada či okolí byly co nejpřírodnější a pro ptáky přívětivé. Příručka navíc obsahuje i portréty 35 nejdůležitějších tuzemských zahradních ptáků.

 

Krmíme ptáky v zahradě

po celý rok a přírodně
Autoři: Anita Schäfferová, Norbert Schäffer
Přeložil: Rudolf Rada

Počet stran: 128
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 170×235 mm
ISBN: 978-80-204-4822-4
Doporučená cena: 279 Kč

Knihu Krmíme ptáky v zahradě vydalo nakladatelství Mladá fronta.

 

Anita Schäfferová

Anita Schäfferová je odborná autorka v oborech ornitologie, příroda a tvorba životního prostředí. Vystudovala lesnictví a napsala diplomovou práci o přírodovědném vzdělávání a environmentální výchově. Od roku 2009 pracuje na volné noze jako spisovatelka.

Informace byly čerpány ze stránek internetového knihkupectví Kosmas.

 

Norbert Schäffer

Dr. Norbert Schäffer (* 1964) je předsedou Zemského svazu ochrany ptactva v Bavorsku. Vystudoval biologii na univerzitě v Regensburgu a získal doktorát v oboru ornitologie. Pracoval na různých mezinárodních projektech na ochranu mořských a stěhovavých ptáků.

Informace byly čerpány ze stránek internetového knihkupectví Kosmas.

 

Doporučujeme

Pro milovníky a pozorovatele ptáků tady máme několik pěkných knížek, např. PtáciPtáci + CDPtáci – nový kapesní atlasPtáci našich vod a mokřadůPtáci našich lesů a zahrad, Ptáci našich lesů, Ptáci střední Evropy.


Mladá fronta má dobré renomé ve všech oblastech knižní produkce, především v próze a poezii. Kvalitní knižní tituly najdete nejen v tradičních knižních edicích – Kolumbus, Květy poezie, Moderní světová próza, Jednorožec, Ikaros, Lidé a Země a Multiřada, ale i v dalších zajímavých mimoedičních projektech.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrmíme ptáky v zahradě
po celý rok a přírodně

Schäffer, Norbert – Schäfferová, Anita

Mladá fronta, 2018

Napsat komentář