Poznejte ptactvo střední Evropy

Ptaci stredni Evropy
Obrazová encyklopedie, kterou vám představíme, zahrnuje cca 150 druhů ptáků z oblasti střední Evropy. Zjistěte, kde konkrétně na ně můžete narazit, jak vlastně vypadají a jak se chovají.

Člověk na okamžik zahlédne zářivě barevné peří, zaslechne zvláštní zpěv, zpozoruje fascinující ptačí chování a napadne ho: „Kdybych tak věděl, co to bylo za ptáka!“ A právě tenhle problém vyřeší kniha, s jejíž pomocí můžete doma, na výletech i na cestách do blízkých zemí poznávat ptáky, kteří se v našich krajích vidí a slyší nejčastěji. V knize naleznete zhruba 150 druhů opeřenců, u nichž uvádíme český i vědecký název, popis vzhledu, chování, po straně najdete mapku rozšíření, a stránce dominují přehledné fotografie.

 

Ptáci střední Evropy

Autor: Peter Goodfellow
Přeložili: Patricie Růžičková, Tomáš Kapic

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 148×210 mm
ISBN: 978-80-7529-734-1
Doporučená cena: 269 Kč

Knihu Ptáci střední Evropy vydalo nakladatelství Slovart v edici Obrazové encyklopedie / Obrazové knihy.

 

Ukázka z knihy

Ptaci stredni Evropy_ukazka1Ptaci stredni Evropy_ukazka2

Prohlédněte si další ukázky na stránkách nakladatelství.

 

Doporučujeme

Pro milovníky a pozorovatele ptáků tu máme hned několik pěkných knih, např. PtáciPtáci + CDPtáci – nový kapesní atlasPtáci našich vod a mokřadůPtáci našich lesů a zahrad, Ptáci našich lesů aj.


Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePtáci střední Evropy

Goodfellow, Peter

Slovart, 2018

Napsat komentář