Po stopách ptačího zpěvu

Ptaci nasich lesu_uvodni
S novou knihou nakladatelství Edika Ptáci našich lesů se mohou i ti nejmenší naučit rozlišovat ptáky podle zvuků. Vydejte se do lesa a zažijte zajímavé dobrodružství!

Pozorovat volně žijící ptáky je velké, i když nelehké dobrodružství. Vyplatí se proto jít do přírody předem připraven a obeznámen s tím, co můžeme vidět a slyšet. Je zajímavé pátrat po vyhlášených mistrech zpěvu i ptačích křiklounech. Často uslyšíme zvuky tak výrazné a vzájemně odlišné, že i malé děti s drobnou průpravou dokážou záhy odhalit jejich původce. Tato kniha vám pomůže naučit se rozeznávat jednotlivé ptáky podle zvuků, které vydávají, a navíc se tu ledasco zajímavého o nich také dočtete.

 

Ptáci našich lesů

Autoři: Caz Buckingham, Andrea Pinnington

Počet stran: 24
Vazba: skládaná
Formát: 223×208 mm
ISBN: 978-80-266-1128-8
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Ptáci našich lesů vydalo nakladatelství Edika.

 

Ukázka z knihy

Ptaci nasich lesu_ukazka1Ptaci nasich lesu_ukazka2

Stáhněte si další ukázku.

 

Andrea Pinnington

Andrea Pinnington je autorkou dětských knížek Pro piráty a Pro princezny.

 

Doporučujeme

Pro milovníky a pozorovatele ptáků tu máme hned několik pěkných knih, např. Ptáci, Ptáci + CD, Ptáci – nový kapesní atlas, Ptáci našich vod a mokřadů, Ptáci našich lesů a zahrad aj.


Nakladatelství Edika představuje širokou nabídku knih, které jsou určeny nejen dětem a mládeži, ale i jejich rodičům a pedagogům. Moderní učebnice sledující trendy ve vzdělávání pro všechny věkové skupiny a stupně pokročilosti. Knižní portfolio nakladatelství Edika zahrnuje ucelené řady jazykových učebnic, vysokoškolské učebnice, učebnice pro technické obory, odborné slovníky či dvojjazyčné verze známých literárních děl a také bohatou nabídku publikací a pracovních sešitů pro rozvoj schopností a dovedností dítěte, jeho předškolní i školní přípravu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePtáci našich lesů

Buckingham, Caz - Pinnington, Andrea

Edika, 2017

Napsat komentář