Světový atlas zvířat pro děti

Svetovy atlas zvirat
Světový atlas zvířat je nejen krásně ilustrovaným velkoformátovým průvodcem přírodou, ale přináší také odpovědi na zapeklité otázky. Víte například, proč se říká „v zimě červ, v létě tráva“?

Tento velkoformátový atlas zvířat vás přenese do neuvěřitelného přírodního světa. Dozvíte se mnoho zajímavých informací, které jste možná ani netušili. Víte, jak vypadá vychuchol nebo pišťucha? Který druh z říše ptáků je tak romantický, že se páruje na celý život? Co si představit pod „v zimě červ, v létě tráva“? Odpovědi na tyto otázky a mnoho dalších zajímavostí zjistíte na stránkách této nádherné knihy.

 

Světový atlas zvířat

Autor: Nick Crumpton
Přeložila: Svatava Hrdá
Ilustrace: Gaia Bordicchia

Počet stran: 52
Vazba: vázaná
Formát: 282×382 mm
ISBN: 978-80-264-2221-1
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Světový atlas zvířat vydalo nakladatelství CPress.

 

Ukázky z knihy

Svetovy atlas zvirat_ukazka1Svetovy atlas zvirat_ukazka2

Stáhněte si další ukázku.

 

Nick Crumpton

Dr. Nick Crumpton je zoolog a spisovatel. Pracoval na University College London (kde je v současné době hostujícím lektorem) a v Londýnské zoologické společnosti. Dokončil doktorát na univerzitě v Cambridge, načež začal pracovat v Přírodovědném muzeu v Londýně a také jako novinář a badatel BBC.

Informace byly čerpány ze stránek autora.

 

Gaia Bordicchia

Gaia Bordicchia je ilustrátorka se sídlem v severní Itálii, ale pracuje většinou na francouzských a britských nakladatelských trzích. Několik let spolupracovala s různými časopisy a průvodci, později se její tvůrčí cesta změnila a začala ilustrovat dětské knihy. Snaží se o nové přístupy ke kreslení, píše také vlastní příběhy.

Informace byly čerpány ze stránek ilustrátorky.

 

Doporučujeme

Velkoformátové a bohatě ilustrované knihy, které dětem přináší zábavu i zajímavé informace, jsou v současnosti velkým hitem. Nakladatelství Host například vydalo úspěšné tituly Mapy a Pod zemí, pod vodou. V nakladatelství Slovart vyšly poučné a pěkně graficky zpracované publikace pro děti Planeta ZeměVčely a Stromy. Pozadu nezůstává ani nakladatelství Kniha Zlín s atlasem světových dějin Cesta časem a s poutavou knížkou o vodstvu Řeky. Mytologickými světy vás pak provede kouzelný Atlas mýtů od nakladatelství Presco Group.


Nakladatelství CPress pružně reaguje na vzrůstající popularitu oborů v oblasti odborné a populárně-naučné literatury. Systematicky tak rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSvětový atlas zvířat

Bordicchia, Gaia – Crumpton, Nick

CPress, 2018

Napsat komentář