Láskyplné povídky s vůní léta

Perkins_Letni dny a noci
Nakladatelství CooBoo vydalo knížku plnou lásky, která je naprosto ideální pro Letní dny a noci. Koneckonců se tak i jmenuje. A skrývá v sobě hned dvanáct příběhů od těch nejlepších autorů young adult literatury.

Pro fanoušky Dárku z pravé lásky, milovníky léta a čtenáře Stephanie Perkinsové! Možná za to můžou ty dlouhé a líné dny, nebo je to možná to teplo, co lidi dohání k šílenství. Ať tak či tak, léto je tím správným časem na lásku. Letní dny a noci vám přináší 12 kouzelných prázdninových políbení od těch nejznámějších young adult autorů. Vytáhněte svou plážovou stoličku a nasaďte si sluneční brýle, máte před sebou dvanáct příběhů, ze kterých sálá letní nálada a do kterých se zamilujete.

 

Letní dny a noci

Dvanáct prázdninových políbení
Autoři: Lev Grossman, Francesca Lia Block, Cassandra Clare, Libba Bray, Veronica Roth, Stephanie Perkins, Jennifer E. Smith, Leigh Bardugo, Brandy Colbert, Tim Federle, Jon Skovron, Nina LaCour

Počet stran: 408
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7544-367-0
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Letní dny a noci vydalo nakladatelství CooBoo.

 

Ukázka z knihy

Perkins_Letni dny a noci_ukazka

Přečtěte si další ukázku.

 

Kolektiv autorů

Knihu Letní dny a noci sestavila Stephanie Perkins, spoluautorka knihy Dárek z pravé lásky a autorka příběhů Polibek pro AnnuLola a kluk odvedle a Isla a šťastné konce. Do souboru svými povídkami dále přispěli: Lev Grossman (Mágové, Mágové: Král čaroděj), Francesca Lia BlockCassandra Clare (série Nástroje smrti, Magisterium a Paní půlnoci), Libba Bray (Měsíční oko), Veronica Roth (Divergence, Rezistence, Aliance, Čtyřka, Čáry života), Jennifer E. Smith (Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled), Leigh Bardugo (Griša, Šest vran), Brandy ColbertTim FederleJon Skovron a Nina LaCour.


Nakladatelství CooBoo vzniklo v roce 2009 jako mladší sourozenec tradičního Albatrosu a jeho název vznikl jako zkratka slov cool a books. Specializuje se především na knihy pro teenagery a za svou existenci vydalo už na dvě stě titulů. Je součástí společnosti Albatros Media, a. s.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLetní dny a noci
Dvanáct prázdninových políbení

Kolektiv autorů

CooBoo, 2017

Napsat komentář