Zahrajte si o další z deníků Bridget Jonesové

Dítě Bridget Jonesové
Potrhlou Bridget Jonesovou jistě znáte už z předchozích dílů jejích deníků, ať už v knižní, nebo filmové podobě. A právě nyní je tato smolařka zpět a vy si můžete přečíst o jejích trampotách, které s sebou přináší nečekané těhotenství.

Nová dávka trapasů

Největší smolařka literárního světa v dalších zábavných denících, které vás chytí za srdce

Trhlá a romantická Bridget je zpět! Navíc už dospěla do věku, kdy má poslední šanci otěhotnět. A to by nebyla Bridget, kdyby se jí to nepodařilo! I když všechno neproběhne úplně tak, jak si představovala… Vyslechne si bizarní rady od opilých individuí a „zasloužilých“ matek, zazmatkuje při ultrazvuku či na předporodním kurzu. Stále si hlídá váhu, víno konzumuje s rozumem a mezitím si klade tu nepříjemné trapnou otázku:
„Kdo je sakra otec?“

 

Dítě Bridget Jonesové

Autorka: Helen Fieldingová

Vydalo: nakladatelství XYZ
Překlad: Barbora Punge Puchalská
Počet stran: 272
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-7505-503-3

Přečtěte si více o knize Dítě Bridget Jonesové, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství XYZ patřící pod společnost Albatros Media. Navíc si můžete stáhnout také ukázku.

XYZ_Albatros-Media

Nakladatelství XYZ působí na českém trhu od roku 2004 a od té doby představuje čtenářům na 150 titulů nejrůznějších žánrů ročně. Vydává českou i zahraniční beletrii, autobiografie, autorizované životopisy, literaturu faktu, historické publikace, encyklopedie i na knihy pro děti a mladé čtenáře.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Předsevzetí

Kdyby se ještě někdy cokoli v dobré obrátilo, velkým obloukem se vyhnu:
a) karaoke
b) Danielu Cleaverovi (svému bývalému příteli, úhlavnímu nepříteli Marka Darcyho a kdysi jeho starému příteli z Cambridge a také osobě, která zapříčinila rozpad Markova prvního manželství, protože se nacházela na Markově kuchyňském stole a užívala si sex s jeho první manželkou ve chvíli, kdy se Mark vrátil domů z práce).

Vrávorala jsem od stolu poté, co jsem předvedla karaoke verzi I Will Always Love You, když jsem si všimla, že na mě Daniel Cleaver hledí s uštvaným, tragickým výrazem.
Pravda je, že Daniel je velice manipulativní a sexuálně inkontinentní a nevěrný a navykládá spoustu lží a dokáže se chovat velice zlomyslně a Mark ho očividně nenávidí kvůli všemu, co se v minulosti stalo, ale já si pořád myslím, že je na něm vážně něco milého. (str. 24)

 

O autorce

Helen Fieldingová se narodila roku 1958 v průmyslovém městečku Morley v hrabství Yorkshire v rodině ředitele místní textilky a ženy v domácnosti, která se starala o čtyři děti. Helen vystudovala univerzitu v Oxfordu a poté pracovala deset let v televizi – pro BBC například natočila dokumentární seriál o Africe. Vlastní zážitky z afrického pobytu zachytila ve svém prvním románu z roku 1994 Celebrity pro Afriku (vydává XYZ, 2015). O deset let později napsala hororový román Bujná fantazie Olivie Joulesové (vydává XYZ, 2015). Dnes je tato autorka považována za představitelku nové generace spisovatelek, které úspěšně bourají dosavadní stereotypy ženské literatury. Obrovský úspěch jí přinesly romány s hlavní hrdinkou Bridget Jonesovou (Deník Bridget Jonesové, Bridget Jonesová: S rozumem v koncích, Bridget Jonesová: Láskou šílená).
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Dítě Bridget Jonesové

Bridget Jonesová je neřízená střela, která má zvláštní schopnost – při jakékoliv příležitosti zvládne udělat nějaký trapas a pohromy ji stíhají jedna za druhou. A nejinak je tomu i v nejnovější knize Helen Fieldingové s touto hrdinkou. Bridget zjišťuje, že je těhotná. A nebyla by to Bridget, kdyby vše proběhlo hladce. Mezi všemožnými radami od single kamarádek a zasloužilých matek, přes zmatky při vyšetřeních, až po smíšené pocity z celé situace, však stále vyvstává ona trapná otázka, kdo že je vlastně otcem onoho dítěte? Podaří se to Bridget zjistit?

Ve spolupráci s nakladatelstvím XYZ patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dítě Bridget Jonesové vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dítě Bridget Jonesové
probíhá od 28. listopadu do 11. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Dítě Bridget Jonesové

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDítě Bridget Jonesové
Deníky

Fieldingová, Helen

XYZ, 2016

Napsat komentář