Vyhrajte balíček dvou knih věnovaných etiketě v hodnotě 1000 Kč

Balicek-knihy-etiketa-perex
Máte občas pocit, že v některých oblastech etikety si nejste úplně jistí? Váháte občas, zda jste se zachovali v dané situaci správně? V tom případě se vám určitě budou hodit knihy od mistra oboru Ladislava Špačka, které vám představíme.

Business etiketa a komunikace

Kniha je určena manažerům v byznysu, úředníkům veřejné správy, politikům na všech úrovních, specializovaným reprezentantům firem, například realitním makléřům, finančním zprostředkovatelům, obchodním a finančním poradcům, reprezentantům farmaceutických společností, obchodníkům, podnikatelům všech stupňů.

Najdete v ní všechno, co by manažer jakékoli společnosti nebo úřadu měl ovládat: etiketu, komunikaci, prezentaci, rétoriku, komunikaci s médii, tedy v souhrnu umění, jak dosáhnout profesního úspěchu.

Autor: Ladislav Špaček

Vydalo: nakladatelství Ladislav Špaček
Počet stran: 352
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 6/2013
ISBN: 978-80-2604-347-8

Přečtěte si více o knize Business etiketa a komunikace. Můžete si také přečíst náš článek a prohlédnout si několik stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

 

Obrazová etiketa

Knihu ocení všichni, kteří dávají přednost obrazovému sdělení před dlouhými texty. Etiketa v obrazech poskytuje podrobné informace o pravidlech chování ve všech oblastech rodinného a společenského života i světa byznysu – to vše jen formou fotografií.

Autor: Ladislav Špaček

Vydalo: nakladatelství Ladislav Špaček
Počet stran: 304
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 8/2015
ISBN: 978-80-260-7946-0

Přečtěte si o knize Obrazová etiketa více.

Balíček těchto dvou knih, navíc s podpisem Ladislava Špačka, věnovala do soutěže společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Ladislav-SpacekLadislav Špaček je původním povoláním pedagog. Vyučoval na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, v letech 1990–1992 byl redaktorem a moderátorem Československé televize. Od roku 1992 působil téměř jedenáct let na Pražském hradě jako mluvčí prezidenta Václava Havla. Účastnil se bezpočtu vrcholných společenských událostí, jako doprovod prezidenta republiky navštívil více než 50 zemí světa, setkal se s desítkami prezidentů a členů královských rodin. Je autorem a protagonistou televizního seriálu Etiketa a napsal řadu knih o etiketě: Etiketa, Velká kniha etikety, Nová velká kniha etikety, Komiksová etiketa, Špaček v porcelánu, sérii Malých knih etiketypro celou rodinu, pro manažery, u stolu, pro firmu a úřad, pro každý den. Také je autorem hry Starling aneb Etiketa hrou, etikety pro děti Dědečku, vyprávěj, a knihy vzpomínek Deset let s Václavem Havlem. Jeho poslední publikací je obsáhlá Business etiketa a komunikace. Působí jako konzultant v oboru komunikace a etikety, pořádá přednášky pro top manažery firem a úřadů a pro politiky.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autora)

 

Vyhrajte balíček dvou knih Ladislava Špačka

Jestliže se denně stýkáte ve své práci s lidmi, měli byste mít alespoň základní znalosti v oblasti etikety, komunikace a prezentace. Jedině díky tomu dosáhnete úspěchu ve své profesi, ať už jste manažer, realitní makléř, nebo úředník veřejné správy. A v případě, že se vám nechce zaobírat se dlouhými texty, jistě uvítáte obrazovou publikaci, jejíž obsah vás provede základními pravidly chování nejen ve světě byznysu, ale i ve všech dalších oblastech rodinného a společenského života. Neváhejte a získejte dvě knihy, které navíc zdobí vlastnoruční podpis jejich autora, odborníka v oboru komunikace a etikety, Ladislava Špačka.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou balíček dvou podepsaných knih Business etiketa a komunikace a Obrazová etiketa vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy
Business etiketa a komunikace a Obrazová etiketa
probíhá od 1. do 7. března 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 balíčky knih Ladislava Špačka v hodnotě 1000 Kč

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBusiness etiketa a komunikace

Špaček, Ladislav

Ladislav Špaček, 2013

zobrazit info o knizeObrazová etiketa
Picture Etiquette

Špaček, Ladislav

Ladislav Špaček, 2015

Vyhrajte balíček dvou knih věnovaných etiketě v hodnotě 1000 Kč - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. smajlinka napsal:

    Dobrý večer, i mně dnes přišla kniha Mluv jako TED. Díky :-)

  2. jednamalaholka napsal:

    Děkuji za výhru v soutěži,ráno jsem zjistila,že jsem vyhrála a po obědě už zvonila pošťačka,neskutečná rychlost dodání.

Napsat komentář